ZAGREB INDIE REVIJA FILMOVA

ZAGREB INDIE REVIJA FILMOVA

21. listopada, 2014.

Leviafan Leviathan Custom

Zagreb indie revija filmova“ je revija ponajboljih filmova sa svjetskih A festivala koju organizira distributer Discovery u kinima CineStar u Zagrebu, Rijeci, Osijeku , Splitu i Mostaru. Revija će se održati od 30. listopada do 5. studenog a brojat će 17 vrhunskih filmova.

Najzvučniji naslovi Zagreb indie revija filmova su:

Novi film ruskog genijalnog filmaša Andreja Zvjaginceva- Levijatan / Leviafan u kojem oštro kritizira putinovsku Rusiju; nagrada za scenarij na Cannesu 2014.

Svježi uradak kanadskog kontroverznog filmaša Davida Cronenberga, Karta do zvijezda / Maps to the stars, sa izvrsnom Julianne Moore, nagrađenom u Cannesu za ulogu u filmu.

Novi film kanadskog vunderkinda, redatelja Xaviera Dolana, naslov Mama / Mommy, osvajač Nagrade žirija u Cannesu 2014.

Film dvostrukih osvajača Zlatne palme, belgijske braće Dardenne- hvaljena priča o naličju kapitalizma- Dva dana, jedna noć/ sa maestralnom oskarovkom Marion Cotillard u glavnoj ulozi.

Nova vrhunska uloga zvijezde Jakea Gylennhaala u filmu Noćne kronike / Nightcrawler o novinaru koji istražuje kriminalni milje.

Posljednja uloga pokojnog oskarovca Philippa Seymoura Hoffmana u filmu čuvenog fotografa i redatelja Antona Corbijna- Najtraženiji čovjek / The Most wanted man.

To je tek djelić filmske ponude a odrednica revije je uz vrhunsku kvalitetu ta da su to filmovi nezavisne produkcije. Organizator Zagreb Indie revije filmova je najdugovječniji hrvatski distributer isključivo nezavisnog filma te organizator filmskog festivala u Vukovaru a pozicioniranjem takvog filma unutar najopremljenijih CineStar dvorana želimo tu vrstu filma približiti šarolikijoj filmskoj publici.

Dio filmova s revije nastavit će igrati unutar CineStar multipleksa diljem Hrvatske. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code