ZA PARIZ KUJUNDŽIĆ NAJPRIHVATLJIVIJI

ZA PARIZ KUJUNDŽIĆ NAJPRIHVATLJIVIJI

18. svibnja, 2012.

 

PXL_120330_793

Karamarka smatraju dugogodišnjim  suradnikom  britanskih službi

Piše: Ivan Jurašinović

Povodom kandidature Tomislava Karamarka za čelno mjesto HDZ-a hrvatski mediji

govore o mogućoj putinizaciji Hrvatske. Opće je poznato da je Vladimir Putin obnašao visoke funkcije u sovjetskoj obavještajnoj zajednici.Dokazani je ruski domoljub i uspio je svoju zemlju vratiti na mjesto kojoj joj pripada po njenoj veličini u povijesnom i gospodarskom smislu.

Tomislav Karamarko, sitni doušnik jugoslavenske udbe, zadužen za katoličku crkvu u Hrvatskoj osamdesetih i devedesetih godina, nastavlja tu rabotu te već više od deset godina vjerno služi britanskoj obavještajnoj službi. Vladimir Putin je patriot a Tomislav Karamarko sitnopoduzetnički smutljivac i izdajica vlastite zemlje.

Gospodarska i politička karijera Tomislava Karamarka poćinje u podstanarskom stanu u Zagrebu koji mu je ustupio tutor i prijatelj Hrvoje Petrač. Osnovao je više  poduzeća koja  pružaju siguronosne usluge. Intervencijama Stipe Mesića i Hrvoja Petrača velika većina javnih i državnih poduzeća u Hrvatskoj su bila prisiljena prihvatiti njegove usluge. Mnogi direktori kojim se danas sudi bili su njegovi klijenti. Talijanski mafijaši kažu-dao im je ponudu koju nisu mogli odbiti!

Iza Karamarka stoji hrvatska mafija, Stjepan Mesić i britanske obavještajne službe.

Novinari i urednici hrvatskih medija, te kandidati za izbor predsjednika HDZ-a, su ucjenjvani. Tomislav Karamarko se služi povjerljivim dokumentima obavještajne zajednice koje je strpljivo skupljao u zadnjih desetak godina.

Kandidati dobri za Hrvatsku i prihvatljivi  međunarodnoj zajednici jesu oni koje Tomislav Karamarko nije uspio ucujeniti:Jadranka Kosor, Milan Kujundžic i Darko Milinović.

U Parizu najviše simpatija je pokupio prof. Dr. Kujundžić. T

5 komentara

Uskoči u raspravu
 1. sucica
  #1 sucica 29 svibnja, 2012, 12:33

  [quote name=”roberto”]taj srbin nema veze s hrvatskom, nek se goni odatle je došao, sramota ….kakav pariz, za kujundžića je groblje[/quote]

  na netu je masa, ali baš masa priglupih komentara. međutim, rijetko se može naći ovakav biser, nenadjebivo glup komentar očito ludog čovjeka.

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. Promatrach
  #2 Promatrach 20 svibnja, 2012, 23:57

  srbin je bolji i kvalitetniji da vam bude predsjednik, nego vi sami. pa pokrali ste sami sebe.. i sad bi da vam dodje gradjanski rat kojeg na sve strane huskate i prizheljkujete..
  Zvonimirova Kletva!!!!

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. roberto
  #3 roberto 19 svibnja, 2012, 11:05

  taj srbin nema veze s hrvatskom, nek se goni odatle je došao, sramota ….kakav pariz, za kujundžića je groblje

  Odgovorite na ovaj komentar
 4. maksi
  #4 maksi 19 svibnja, 2012, 09:36

  Kujundzic je tu samo da zabavlja javnost, ali i govori istinu o Karamarku

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code