WEEKEND MEDIA FESTIVAL U ROVINJU

WEEKEND MEDIA FESTIVAL U ROVINJU

30. kolovoza, 2014.

mediji

Prema najavama VII. Weekend Media Festival, koji se održava od 18. do 21. rujna u festivalskom prostoru stare Tvornice duhana u Rovinju, donosi iznimno bogat program predavanja, panela, radionica i prezentacija. Ove godine festival je mnogo više od konferencije, budući je postao tradicionalno okupljalište svih koji imaju nove poslovne ideje i žele ih ostvariti na tržištima regije, ali i šire.

Uz već najavljene intrigantne panele veliki interes sigurno će izazvati rasprave o novinarskim i medijskim temama. Dugogodišnji novinari i urednici će raspravljati što je ostalo od novinarstva u Hrvatskoj? Pokušati odgovoriti na pitanje koji su ključni uzroci propadanja profesije, kakvo će novinarstvo preživjeti i može li uopće preživjeti.

Urednici informativnih programa televizija iz regije će na panelu “Zaustavite Reuters” raspravljati o tome koliko vijesti nam uistinu treba, o broju kanala i informacija s obzirom na veličinu tržišta, gledanosti kablovskih televizija.

Jedan od zanimljivijih inozemnih predavača ove je godine Scott Morrison. Posjetitelji će imati mogućnost sudjelovati u čak devet radionica, namijenjenih prvenstveno klijentima, koji će tako imati priliku vidjeti kako agencije funkcioniraju iznutra.T

2 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code