VIDOVIĆ PROKAZAO MILANOVIĆA DA LJUBUJE S MILANKOM OPAČIĆ

VIDOVIĆ PROKAZAO MILANOVIĆA DA LJUBUJE S MILANKOM OPAČIĆ

2. listopada, 2011.

mont1

Ljubavni trokut u vrhu SDP-a

Piše: Franjo Dobrović

Predsjedniku SDP-a i vjerojatnom budućem premijeru Zoranu Milanoviću proteklih dana i tjedana nije bilo ni malo lako, bar što se tiče kuloarskih priča o njegovom privatnom životu. Najprije je morao stoički pregrmjeti  sumračni napad HDZ-ovke Đurđice Sumrak, inače bliske prijateljice Jadranke Kosor, da je lider SDP-a sklon obiteljskom nasilju, jer tuče ženu, a potom se po hodnicima  u središnjici same stranke na Iblerovu trgu počela, istina šaptom,  prenositi priča kako ima neka tajna veza između plavookog predsjednika  Zokija Milanovića i njegove potpredsjednice i najbliže suradnice Milanke Opačić.

LJUBOMORNI VIDOVIĆ

Ta priča počela se rasplamsavati nakon sjednice Glavnog odbora stranke na kojoj je došlo i do neuobičajenog incidenta između Zorana Milanovića i SDP-ova saborskog zastupnika Davorka Vidovića. Naime, Vidović je prije početka oficijelnog dijela sjednice  sjeo u prvi red odmah do šefa stranke Milanovića, no, ubrzo je  od tamo potjeran da bi na njegovo mjesto sjela Milanka Opačić.  U SDP-u su odmah kazali  da je riječ o pogrešci  u protokolu jer nisu označili raspored sjedenja  a  potjerani  Vidović iznio je i svoju verziju priče. Kaže da se na tom, kako se kasnije ispostavilo, ‘vrućem’ stolcu SDP-a slučajno zatekao jer se raspričao s kolegama i ostao na njemu kad je počela sjednica. Očevidci tvrde da se to nikako nije svidjelo predsjedniku Zoranu Milanoviću, pogotovo, naglašavaju oni, što je taj stolac bio rezerviran isključivo za  potpredsjednicu stranke Milanku Opačić. I dok jedni tvrde da je Milanović reagirao, prije svega, zaštitnički prema svojoj  potpredsjednici stranke, kojoj je, eto, ‘ljubomorni’ Vidović oteo stolac, drugi u stranci idu i korak dalje te tvrde da bi se u svemu tome mogli pronaći elementi za istinsku ljubavnu  sapunicu, koja bi mogla dobiti epitet čistog hrvatskog proizvoda. Takvu priču još je više podgrijao i sam Davorko Vidović koji je u izjavi za tjednik ’24sata express’ doslovce rekao:’Sasvim je normalno da netko od potpredsjednika sjedi u prvom redu uz Milanovića, kao što je normalno i da on ima svoje lieblinge, ali mi i nismo u ljubavničkom odnosu pa da je to bitno’! Dakle, Vidović je otvoreno i bez uvijanja rekao da je sasvim normalno da Milanović ima svoje lieblinge, što u prevodu znači svoje drage, miljenike, ljubimce, kako god hoćete i pri tom još podcrtao da on s predsjednikom SDP-a Zoranom Milanovićem nije u ljubavničkom odnosu.

DRUGARICE BIRAJU

Vidović se u konkretnom slučaju, kažu nam izvori iz stranke, ponio  baš kao povrijeđeni mladac, kojeg je djevojka ostavila na sred plesnog podija i pošla za drugim, pa se sada verbalno osvećuje zbog svega toga. Inače cijela ta pomutnja oko ‘Milankinog stolca’, za stranačke insajdere nije ni malo čudna, jer je riječ, kako tvrde, o klasičnom ljubomornom ispadu dvojice muškaraca za dobivanje naklonosti voljene osobe. Neki pak kažu da se cijela ova priča počela kuloarski rasplamsavati i po ‘partijskom zadatku’, jer je u izbornoj kampanji bolje da  njihov lider  Milanović u javnoj percepciji ostane upamćen kao Casanova, a ne kao čovjek koji tuče ženu. S obzirom na činjenicu da bi žensko biračko tijelo upravo moglo presuditi na narednim parlamentarnim  izborima, Milanoviću bi, ukoliko se iz sukoba oko stolca izrodi prava ljubavna afera, mogao izaći popularniji nego prije, jer, uostalom, podsjećaju stranački insajderi, bivši američki predsjednik Bill Clinton, postao je megapopularan upravo nakon nakon razotkrivanja njegove afere s Monikom Levinski u Ovalnom uredu Bijele Kuće. Naši sugovornici nas podsjećaju i na jednu zanimljivu priču iz ranijih parlamentarnih izbora kada je suprotni tabor želio u javnost pustiti priču o preljubu jednog stranačkog lidera, te da je tu priču u zadnji tren zaustavio sami čelnik suparničke stranke kazavši da bi njegovom političkom protivniku takva priča samo donijela na popularnosti i povećala izglede na izbornu pobjedu. Bilo kako bilo priča o nekoj tajnoj vezi između Zokija i Milanke već je puštena u javnost ponajviše zahvaljujući njihovom stranačkom kolegi Davorku Vidoviću, pa bez obzira na stupanj njezine vjerodostojnosti,  zasigurno je da će se o tome još puno raspredati, najvjerojatnije do same izborne noći. A sumračnu priču Đurđice Sumrak uskoro će skroz progutati mrak, jer na njezinom mjestu već sviće zora jedne nove ljubavne romanse ili ljubavne bajke, sasvim je svejedno. T

2 komentara

Uskoči u raspravu
 1. Anonimno
  #1 Anonimno 6 studenoga, 2016, 11:49

  Sada neka NAROD vidi kako je ” največi sin našeg naroda ” živio . Kurbarija na svakom koraku počevši od svih tz.ofanziva pa nadalje , a moju malenkost neki osuđuju kada pišem da su partizanke plele ” partizanima vunene nakurnjake umjesto đempere .

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. Vjeran
  #2 Vjeran 17 listopada, 2011, 13:08

  Drugarica Milanka bi da joj je ostala neprežaljena Juga u najboljem slučaju bila referentica u nekom opć(št)inskom sekretarijatu kojoj bi drug sekretar dodijelio garsonjeru, kako bi je mogao nesmetano povremeno “nategnuti” ! Tako da ovo nije ništa čudno, jer je ulogu druga sekretara preuzeo drug Milanović, a ljevičari se i ne znaju drugačije ponašati, naročito ne oni koje vlastita žena opiše kao “arogantnog macho mužjaka!

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code