ULJEPŠAJMO GRAD

ULJEPŠAJMO GRAD

5. svibnja, 2014.

ULJEPsAJMO GRAD Custom

U ponedjeljak 5. svibnja u zgradi Grdske uprave, Trg Stjepana Radića 1,  održana je konferencija za novinare na temu natječaja “Uljepšajmo grad”. Zagrepčanima je, na incijativu gradonačelnika,  upućen poziv da sudjeluju u izboru najljepše uređenih objekata i površina. Natječaj traje do 12. svibnja.
Kako se čulo, ideja je da se potakne i nagradi uređivanje javnih gradskih i drugih površina i objekata na području Grada Zagreba u ukupno 12 kategorija: uređenje ulica, trgova, objekata mjesne samouprave, dječjih igrališta, sportskih igrališta, dvorišta dječjih vrtića, školskih dvorišta, objekata socijalnih ustanova i njihovih okoliša, stambenih i poslovnih zgrada s okolišem, terasa ugostiteljskih objekata te okućnica obiteljskih kuća. 
Svaka kategorija bit će nagrađena od 1. do 3. mjesta, i to na način da će se za prvih pet kategorija nagrade dodijeliti u protuvrijednosti usluga Zagrebačkog holdinga, a nagrade za kategorije od 6. do 12. dodjeljivat će se isplatom financijskih sredstava. 
Svečano uručenje nagrada održat će 30. svibnja, uoči Dana Grada, u Palači Dverce.
 Želimo nagraditi ljubav i trud koji naši sugrađani ulažu da Zagreb bude još atraktivniji i ljepši, rekla je Martina Bienenfeld, voditeljica Odjela za turizam u Uredu za gospodarstvo, rad i poduzetništvo. 
Sve prijave se mogu slati mailom i poštom, uz ispunjen obrazac, koji možete dobiti u Gradskoj upravi i na stranici www.zagreb.hr, tri fotografije i potvrdu o vlasništvu. 
Konferenciji su svako u svojoj domeni prisustvovali Zoran Nevistić, pročelnik Mjesne samouprave, Martina Bienenfeld, voditeljica Odjela za turizam, Igor Toljan, voditelj podružnice Zagrebačkog holdinga – Zrinjevac te Luka Benko iz Turističke zajednice Grada Zagreba.T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code