UDRUGA UDOVICA DOMOVINSKOG RATA

UDRUGA UDOVICA DOMOVINSKOG RATA

4. travnja, 2013.

p10

Gradonačelnik Milan Bandić, sa suradnicima, primio je u srijedu 3.travnja  u zgradi gradske uprave predstavnike Udruge udovica hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata grada Zagreba i Zagrebačke županije, predvođene predsjednicom Udruge, gospođom Rozalijom Bartolić.

Zahvalivši gradonačelniku na dosadašnjoj potpori i uspješnoj suradnji, gosti su istaknuli kako je grad Zagreb među prvima koji se za hrvatske branitelje i njihove obitelji brine ne samo deklarativno, nego i konkretnim rješenjima: dodjelom stanova socijalno najugroženijim braniteljima i udovicama branitelja, liječničkom pomoći i medicinskom rehabilitacijom, ali i pravnim sugestijama vezano uz legalizaciju stambenih objekata.

Gradonačelnik je naglasio kako je gradski Odsjek za branitelje, pri Gradskom uredu za zdravstvo i branitelje (osnovan još 2000.), ali i on osobno, uvijek spreman odazvati se svim projektima Udruge, te kako mjesta za poboljšanje suradnje uvijek ima.

U ime Udruge, osim predsjednice, sastanku su prisustvovali i dopredsjednica Udruge Ružica Budimir, članice Dragica Nikolić, Vesna Hanić i Jasna Horvat, te predsjednik Zbora gardijskih brigada Ilija Vučemilović.

Fotografija:www.zagreb.hr T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code