UBIJEN JEDAN OD VOĐA DELIJA

UBIJEN JEDAN OD VOĐA DELIJA

16. svibnja, 2014.

velibor-dunjic-1388094999-418429 Custom

Vođa navijača Crvene zvezde iz grupe „Hijene” Velibor Dunjić (27) ubijen je noćas kod splava na Dunavskom keju, dok je njegova drugarica Mina Šobot (1987) ranjena, nezvanično saznaje Kurir.

Ranjena devojka je kolima prevezena u Urgentni centar i operacija je u toku.

Dunjić, koga je upucao za sada nepoznati napadač, umro je u vozilu u kojem je upucan na prakingu.

Kako saznajemo, Dunjić je ubijen kada je sa devojkom izašao sa splava i seo u džip BMW. Kada je stavio ključ u bravu nepoznati napadač mu je prisao i ispalio skoro ceo šaržer u njega.

“Meci su pogodili i Minu. Teško ranjeni navijač je uspeo da pokrene automobil desetak metara, a zatim je umro”, kaže sagovornik Kurira iz istrage. Pucnjava se čula na splavu. Kada su gosti i zaposleni izašli napolje šokirali su se. Devojka je odmah prebačena u Urgentni centar.

Dunjić se navodno u poslednje vreme udružio sa Milošem Delibašićem, koji se dovodi u vezu sa ubistvom Nikole Bojovića, brata Luke Bojovića. Dunjić je, prema  izjavi jednog svedoka čija je provera bila u toku, trebalo da izvrši likvidaciju Filipa Koraća, desne ruke Luke Bojovića. Kada je pre nekoliko dana u Kostolačkoj ulici ranjen Marko Ševo (29) Jedan od navijača Crvene zvezde i Dunjićev prijatelj, Dunjić i Miloš Delibašić viđeni na mestu pucnjave. Prema podacima iz policije, meta je zapravo bio Delibašić.

Protiv Dunjića, koji je poznat po dilovanju droge i nasilju, podignuto je 40 krivičnih prijava.

Trenutno se protiv njega vodi pet sudskih postupaka, jedan u Višem sudu i četiri pred Prvim osnovnim sudom u Beogradu, a iz zatvora je pušten nakon opšte amnestije. U zatvoru je bio zbog presude da je na splavu „Kalipso“ sa Urošem Avramovićem, takođe navijačem Crvene zvezde, teško povredio Andriju Čogurića.

3 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code