U ZAGREBAČKIM VRTIĆIMA 500 NEPOPUNJENIH MJESTA

U ZAGREBAČKIM VRTIĆIMA 500 NEPOPUNJENIH MJESTA

6. ožujka, 2013.

dvsumskajagoda

U vrijeme kad ćemo uskoro brati ljubičice i šafrane, mi beremo male jagodice – komentirao je gradonačelnik Milan Bandić  u utorak 5.ožujka na Dunjevcu, gdje je asistirao mališanima Dječjeg vrtića Šumska jagoda u otvaranju područnog objekta u novosagrađenoj stambenoj zgradi kapacitiranom za 80 djece u četiri odgojne skupine.
U gradnju i opremu objekta Grad je investirao oko 11 milijuna kuna – rekao je gradonačelnik, dodavši da je sretan što u je u zagrebačkim dječjim vrtićima ovog trenutka čak 500 nepopunjenih mjesta što govori u prilog ranijim najavama da u Zagrebu niti jedno dijete neće ostati neupisano. 
Sada slijedi realizacija plana da sve gradske škole pređu u jednu smjenu. Prije četiri godine, 23 osnovne škole radile su u tri smjene, od sljedeće školske godine, tri smjene bit će povijest. Idemo dalje, rekao je gradonačelnik, najavivši da će u narednih četiri godine na razumnu mjeru biti sveden i smjenski rad u srednjim školama.
U prigodnom programu sudjelovali su mališani iz zbora Jagodice, a nakon obraćanja ravnateljice Vrtića Nives Benčić i zamjenika predsjednika Vijeća GČ Črnomerec Željka Jakobčića, novi objekt i sve u njemu blagoslovio je fra Ivan Radeljak iz župe Sv. Antuna Padovanskog. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code