U SUBOTU SE OČUKUJE SMJENA DANIELA SRBA

U SUBOTU SE OČUKUJE SMJENA DANIELA SRBA

19. rujna, 2013.

danijel srb

Zbog obećanih mandata u Saboru RH od strane HDZ-a, Daniel Srb i Pejo Trgovčević htjeli su prodati HSP. Daniel Srb trebao je u studenom odraditi utapljanje HSP-a u HSP AS Ruže Tomašić. Daniel Srb i Ruža Tomašić trebali su zbog javnosti odstupiti sa mjesta predsjednika , a novi predsjednik ujedinjenog HSP – HDZ trebao je biti Ivan Tepeš.

Daniel Srb je krenuo je u projekt koji je zamislio  Tomislav Karamarko. Takav ujedinjeni HSP trebao je biti jak koalicijski partner HDZ-u koji nosi 150 tisuća glasova. Sve je bilo zamišljeno ali se nije računalo na „otpor „ članova predsjedništva HSP-a koji su odbijali takvu mogućnost. Članovi predsjedništva oglušili su se na pozive Daniela Srba gdje se na predsjedništvu trebalo izglasati projekat HDZ-a. Članovi predsjedništva shvatili su da moraju spašavati HSP –a i velikom večinom donjeli odluku, te svojim potpisima  sazvali Izvanredni sabor HSP-a  sa ciljem smjenjivanja Daniela Srba.

Sabor HSP-a održat će se u subotu 21. rujna 2013. u Osijeku pred više od 500 izaslanika. Koliko smo upoznati, na SABORU HSP-a kandidat za novog predsjednika je Josip Matković iz Trogira. Novo vodstvo HSP-a, krenut će u okupljanje pravaškog suncobrana  te zajedničkog izlaska na izbore HSP-a, A-HSP-a i HČSP-a.

Ruža Tomašić i njezin HSP AS već se svrstao uz HDZ.

Bog i Hrvati !

AUTOHTONA- HRVATSKA STRANKA PRAVA

predsjednik, Dražen Keleminec T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code