U SOLJANIMA CRVENI KRIŽ POČEO ISPLAĆIVATI NOVČANU POMOĆ

U SOLJANIMA CRVENI KRIŽ POČEO ISPLAĆIVATI NOVČANU POMOĆ

7. srpnja, 2014.

Soljani Custom

U ponedjeljak 7. srpnja  u poštanskom uredu Soljani od 7 sati u jutro započela isplata novčane pomoći za 226 stanovnika Strošinaca koji zadovoljavaju usuglašene kriterije za novčanu pomoć. Iako je radno vrijeme poštanskog ureda od 7 do 10 sati, ured će danas raditi do 14 sati.

Hrvatski Crveni križ u koordinaciji s predstavnicima lokalnih vlasti prikuplja i ostale konačne popise stanovnika koji zadovoljavaju kriterije za dobivanje novčane pomoći. Kako će oni pristizati u Hrvatski Crveni križ tako će se u roku od 24 sata po njihovu zaprimanju proslijediti novac Hrvatskoj pošti za isplatu stanovnicima poplavljenih područja.
Novac koji je Hrvatski Crveni križ prikupio od građana i korporativnih donatora, sukladno odluci Glavnog odbora u cijelosti biti iskorišten za podjelu novčane pomoći stanovnicima poplavljenih područja.

Sukladno tome Hrvatski Crveni križ ne može odgovoriti zahtjevima za drugu vrstu pomoći (alat i drugi pribor za sanaciju objekata) osim u distribuciji robe koju u ovom trenutku ima na svojim skladištima. Sva roba (odjeća, hrana, higijenske potrepštine) kojima Hrvatski Crveni križ raspolaže u svojim skladištima nastavlja se distribuirati stanovnicima poplavljenih područja.T

2 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code