U ADRIA MEDIJI  UKINULI ODJEL MARKETINGA

U ADRIA MEDIJI UKINULI ODJEL MARKETINGA

3. listopada, 2012.

JelenaJankovicStory

S danom 2.listopada 2012. stupila na snagu nova reorganizacija poslovanja Adria Medije Zagreb d.o.o. kojom se ukida služba marketinga. U crikularnom pismu kojim se o tome obavještava zaposlene još piše:

“Već dulje vrijeme službi marketinga umanjen je budžet kojim raspolaže, i to čak za 70 % u odnosu na budžet kojim je služba marketinga raspolagala primjerice 2008.  godine.

Zbog nužne potrebe za racionalizacijom troškova uzrokovane znatnim padom poslovanja radi niske tiraže i male prodaje oglasa u određenim časopisima došlo je i do smanjenja potrebe za obavljanjem poslova u službi marketinga. Poslovi koji su  se do sada obavljani unutar službe marketinga raspoređuju  se na druge organizacijske jedinice. Ukidanjem odjela marketinga  ukidaju  se pojedina radna mjesta i  donose se odluke o  otkazu.

U skladu s ovom odlukom Adria Medija Zagreb d.o.o. usvaja  novi Pravilnik o organizaciji i sistematizaciji radnih mjesta i novu Odluku o opisu radnih mjesta u društvu.

Odluko  o ukidanju službe marketinga, Pravilnik o organizaciji i  sistematizaciji radnih mjesta te Odluku o opisu radnih mjesta  možete naći na Oglasnoj ploči  Adria Medije Zagreb d.o.o. , na 5. katu ili na intranetu AMZ-a.” T

5 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code