TURNIRI U BUDIMPEŠTI I ATENI

TURNIRI U BUDIMPEŠTI I ATENI

10. veljače, 2017.

 

 

 

Na konferenciji za novinare Hrvatske vaterpolske reprezentacije, u četvrtak 9. veljače, predstavljena su očekivanja od nadolazećeg Volvo kupa i 4. Kola Svjetske lige u Ateni.

Na turniru koji se održava od 10. do 12. veljače u Budimpešti, uz Hrvatsku sudjeluju i reprezentacije Crne Gore, Slovačke i Mađarske.

– Očekuju nas dvije velike akcije, prvu reprezentacija ima već u nadolazećem vikendu, a sljedeća je u utorak u Grčkoj. Volvo kup koji igramo po drugi puta u zadnje četiri godine prvi je na rasporedu. Svi igrači koji su pozvani dobiti će priliku da zaigraju. Sam konačni rezultat tog turnira nam je najmanje bitan, bitnije je da dobijemo jasniju sliku stanja igrača. Ono što je posebno bitno jest da se ti mlađi igrači upravo kroz ove utakmice sve više nameću, te da postaju važan dio reprezentacije. Ujedno, izuzetno me interesira kako će izgledatiti reprezentacija Crne Gore, kao i Mađarske, koja je promijenila izbornika. – rekao je izbornik Ivica Tucak.

Izbornik je ponovio i popis igrača koji su odabrani za sljedeće akcije: Marko Bijač, Ivan Marcelić, Duje Jelovina, Luka Lončar, Ivan Krapić, Luka Lozina, Marko Macan, Andro Bušlje, Marino Čagalj, Ivan Buljubašić, Mislav Vrlić, Sandro Sukno, Luka Bukić, Loren Fatović, Ante Vukičević, Anđelo Šetka, Maro Joković, Kristijan Milaković, Ivan Domagoj Zović.

Iza turnira reprezentacija odmah putuje na 4. utakmicu FINA Svjetske lige u Atenu, gdje se sastaju s grčkom reprezentacijom. Utakmica u Grčkoj će se odigrati u utorak, 14. veljače u 19 sati po tamošnjem vremenu. Grčka je u drugom susretu ove skupine svladala Francuze rezultatom 16:7, i također konkurira za prvo mjesto skupine, a popis igrača koji će se sastati s Grcima izbornik Tucak će naknadno objaviti. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code