TRIATLON U PUNTA SKALI

TRIATLON U PUNTA SKALI

24. svibnja, 2017.

 

 

Triatlon u Punta Skali počinje u nedjelju 28. svibnja. Uključuje 1900 metara plivanja, 90 kilometara vožnje bicikla i 21 kilometar trčanja. Prijavljeni su brojni natjecatelji među kojima je i prošlogodišnja natjecateljica prestižnog triatlona IRONMAN World Championship na Havajima, Đurđica Orepić. Ova majka troje djece prvi je maraton otrčala s 47 godina, a od tada pobjeđuje na raznim svjetskim natjecanjima.

Zagovaratelj zdravog života, fitnes trener i svestrani sportaš Mario Valentić ljubitelj je Falkensteiner Punta Skala triatlona na kojem gostuje već četvrti put. I ove će godine sudjelovati u štafeti zajedno s voditeljicom Anom Radišić, a pridružuje im se i juniorska reprezentativka hrvatske u biciklizmu, Josipa Šintić.

Ponosan sam ambasador Falkensteiner Punta Skala triatlona već četvrtu godinu. Svaki put sam sudjelovao u drukčijim disciplinama, a ove godine to je plivanje. Natjecati se može u raznim kategorijama, ovisno o fizičkoj spremnosti i zbog toga je idealno i za profesionalce i za amatere“, kazao je Mario Valentić.

Trčanje zanimljive dionice uz more duge pet ili deset kilometara privlači najviše profesionalnih sportaša, ali i amatera. Među sudionicima je i glumica Ecija Ojdanić koja za sebe kaže da je ovisnica o trčanju, a ove će godine ponovo savladati dionicu dugu deset kilometara.

Supersprint triatlon namjenjen je početnicima, a uključuje 250 metara plivanja, sedam kilometara vožnje bicikla i 1,8 kilometara trčanja. Da ni najmlađi sportaši ne budu zakinuti pobrinut će se Aquatlon s 80 metara plivanja, i 800 metara trčanja.

Kao i svake godine, uz predivne lokacije i odličnu zabavu, Falkensteiner, Decathlon i SAUCONY osigurali su bogate nagrade za najbolje i najizdržljivije natjecatelje. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code