TJEDAN TULUMA U PURGERAJU

TJEDAN TULUMA U PURGERAJU

30. listopada, 2012.

Halloween-bundeva-download-besplatne-pozadine-za-desktop-1024-x-768-slike-kompjuteri-praznici-noc-vjestica-halloween

Iako nas u studenom očekuje nekoliko odličnih koncerata koje nikako ne smijete propustiti, ovaj tjedan posvećen je isključivo tulumima. U utorak slijedi treće izdanje tuluma grafičkog fakulteta, dok je srijeda rezervirana za već tradicionalni Halloween party. Kraj tjedna možete dočekati uz dobro poznate DJ programe: Take Me Out!, Mixtape District i Parkiranje, koji nude alternativu hladnim kišnim danima u Zagrebu.

Donosimo vam pregled programa u Purgeraju & Parku od 30. listopada do 03. studenog 2012.

Utorak, 30. listopada 2012., 21h, Purgeraj
Ulaz: 10 kn

TULUM GRAFIČKOG FAKSA vol. 3
Oreferadili su te na upisima i sad te progone četveroznamenkaste brojke? Od kratice ECTS zaškrgučeš zubima? Ne očajavaj, evo tuluma!

Nov si na faxu i nikog ne poznaš? Ne očajavaj, evo tuluma!
Novi ajfon ti je onak, full, kužiš, bezveze? Ne očajavaj, evo tuluma!
Šugav raspored i vježbe na šestom katu? Ne očajavaj, evo tuluma!

Sviđa ti se kolegica s vježbi iz Kvalitativnih metoda ispitivanja reprodukcije boja predmeta kojeg nikako ne možeš zapamtit kak se zove? Ne očajavaj, evo tuluma!
Gangnam style, wtf?! Ne očajavaj, evo tuluma!
Fizika 3? Ne očajava, evo tuluma!

Evo tulumaaa!

Pravim studentima ionako ne trebaju nikakvi dubokoumni motivi. Polako ulazimo u novi semestar mamurluka. Vrijeme je da se oboružate odgovorima na default pitanja kak ste, koliko vam je ostalo ispita i gdje ste bili na moru te se nadnevka 30.10. izrenderirate u Purgeraju na Tulumu Grafičkog Faksa vol. 3

Ako ste bili zadnja 2 puta i preživjeli ste bez amnezije znate što očekivati iz zvučnika. Fin glazbeni mashup nam ovaj put priprema i servira DJ Critical LP. Glazbene želje i prijedloge slobodno zakeljite na wall eventa da naš diđej vidi na što trzate.

 

Srijeda, 31. listopada 2012., 21h, Purgeraj
Ulaz: slobodan

HALLOWEEN
Ponovo je došao dan u godini rezerviran za proslavu “blagdana” koji nema veze sa našim narodom i običajima ali nas to ne spriječava da uživamo u svakoj sekundi dok nas Fašnik ljubomorno gleda suznih očiju. Noć prije blagdana Svih svetih ili Sisveta uzbuđeno razmišljamo o sutrašnjem neradnom danu i poput pravih malih Amerikanaca navlačimo svoje kostime za Noć vještica. Vodeći se za onom starom poslovicom koja spominje maloga Muju i Purgeraj će se uključiti u svečanosti, a pripremili smo i nagrade za najkreativnije koji će poštovati dress code večeri. I NE – Halloween ne znači da možete biti princeza, Ivo Sanader i Jadranka, Supermen ili nešto treće jer za te stvari imamo naše maškare. Ipak je to noć VJEŠTICA kada najstrašnija bića hodaju gradskim ulicama i samo takve “maske” dolaze u obzir za glavnu nagradu večeri. Ako baš jako želite biti anđeo ili Pokémon, dobrodošli ste na tulum, ali nećemo vas uzeti u obzir kada ćemo birati pobjednika. U obzir dolaze: vještice, zombiji, vampiri, svi članovi obitelji Adams, dobri stari Sotona i općenito sve mrtvo, prokleto, začarano i grozno. Ako baš morate biti klaun, budite mrtvi klaun. Ako želite biti Renata Sopek, bolje vam je da Renata ima rupu od metka posred čela (nemamo ništa protiv Renate, to ste vi rekli). Osim što će nam svima biti prokleto dobro ako se potrudite i uredite po dress codeu jer ćemo imati lijepe fotke, ni nagrade nisu za bacit:

1. mjesto: 300 kn na šanku

2. mjesto: 200 kn na šanku

3. mjesto: 100 kn na šanku

Kao i prošle godine, žiri čine DJ-i i imat ćete vremena šarmirati ih i pokazati im se u punom svijetlu dok sat ne otkuca ponoć. Njihove mame, bake, susjedi i prijatelji se, naravno, ne smiju natjecati jer to zabranjuje naš kućni pravilnik, Biblija te moralna i etička načela. A i otkaz je uvijek dobra opcija ako ih uhvatimo da mute 🙂

Žiri tj. DJ-i su MTVile i Debeli Šef sa Mixtape Districta. Znate što vas čeka, mashup svega i svačega od 90-ih do novih stvari, pravila ne postoje, postoji samo radno vrijeme, a i to možda “pregazimo” ako bude dobro. Dođite jer…ma samo dođite!

 

Četvrtak, 01. studenog 2012., 22h, Purgeraj
Ulaz: slobodan

TAKE ME OUT! HLAD + Indi Zded [RI]
Divan li je domaćin taj Hlad; nakon što su Senzoz-i iz kluba Place probili led gostovanja u Purgeraju, Riječani nam samo padaju s neba. Evo i novih, naravno, opet iz Kluba Place jer drugi klubovi za nas ne postoje. Naši gosti za studeni zovu se Indi & Zded, a dolaze nam puštati muziku. Za sebe kažu da su pretežno superheroji i čuvari Svetog indie grala. Kada ne spašavaju svijet, biraju glazbu i filmove u riječkom klubu Place. Njihova ultimativna znanstveno-fantastična avantura uključuje neočekivane rodbinske veze, ljubavnu priču, tajne agente, prijatelje iz drugih dimenzija, neočekivane preokrete, posjetitelje s drugih planeta i mnoštvo akcije. Što se glazbe tiče, očekuje se pretežno indie, sredinom dana uz malu mogućnost kratkotrajnog njemačkog hip-hopa. Puhat će slab i umjeren emo. Najniža jutarnja temperatura zraka bit će između post-rocka i punka, a najviša dnevna oko Alena Vitasovića. Beste Unterhaltung!

Već ih volimo. Budite dobri ljudi i dođite podržati naše goste. Ako prođe jako dobro, zatvorit ćmo ih sa kašetama u skladište i ne puštamo ih doma.

 

Petak, 02. studenog 2012., 22h, Purgeraj
Ulaz: slobodan

MIXTAPE DISTRICT: Miss Iconic
Stvari koje vam trebaju za Mixtape District kada pušta Miss Iconic: čvrsta obuća (nema razvezanih tenisica, Mixtape District nije vrijeme za modu, tu se rade ozbiljne stvari),  tekućina protiv dehidracije (nikako ne voda, to kod nas ne postoji), odjeća od laganih materijala (iz očitih razloga) i pancirka (Kad Miss Iconic puca iz zvučnika she means business). Možete vi slobodno ići na druge programe ali duboko u sebi znate da ćete se vratiti na Mixtape District. S njim nikad ne znate na čemu ste i mami vas kao dečko na motoru kojeg ne smijete viđati jer vam ne daju mama i tata. Na Mixtape Districtu cesta nikad nije ravna – malo smo na Sljemenu, malo smo u podrumu, malo prebiremo po gitari, malo rokamo elektroniku; jedan tren se družimo s domaćim izvođačima, sljedeći tren sjedamo na prekooceanski let i ne osvrćemo se.

Kao i svaki dobar mađioničar, Miss Iconic ne odaje svoje trikove pomoću kojih vas tjera da joj se svaki put vraćate. Vidimo se u petak!

 

Subota, 03. studenog 2012., 22h, Purgeraj
Ulaz slobodan

 PARKIRANJE
Subotama krećemo s novim programom pod nazivom “Parkiranje”. Cilj nam je svake subote prezentirati publici mješavinu naaaajbolje plesne glazbe koju je svijet ikada čuo u režiji tri Groovefathera domaće DJ scene koje je spojio sam bog plesa i dobrog provoda. Za početak, dopustite da vam predstavimo gospodu rezidente, to su: DJ Chill, DJ Oli Dobolli i DJ UncleFunk. Dinamični trojac će se mijenjati i nadopunjavati pa će svaki vikend biti svojevrsno iznenađenje što se postave tiče. Nekad će Parkirati po dvoje, a nekad i svi troje zajedno. Bit će tu tematskih večeri te gostovanja raznih domaćih i stranih dj-a, sljedbenika groove kulta i prvaka u prsnom i leđnom mash-upu. A direktori plesnog Parkinga će najpažljivijom selekcijom miješati staro i novo, soul i funk, r’n’b i disco, dancefloor, hip hop i jazz, latin i reggae… putovanja će do voditi od cvjetnog uzorka 60′ih i ludih 70′tih do aktualnih drmeža s prvih mjesta najkvalitetnijih glazbenih top lista. Oli, Chill i UncleFunk će vam puštati glazbu koju ste čuli i koju niste čuli – ali koju ćete sigurno obožavati! T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code