ŠTIMAC I BOKŠIĆ U MEĐUGORJU

ŠTIMAC I BOKŠIĆ U MEĐUGORJU

18. rujna, 2012.

stimaciboksic

Igor Štimac sa svojim pomoćnikom Alenom Bokšićem opet je došao u Međugorje. Njih dvojica su u tom Gospinu svetištu bili i uoči početka kvalifikacija, a došli su i nakon prva četiri osvojena boda.

– Posjet ima najmanje veze s nogometom. Došli smo zahvaliti za zdravlje i za ono što uspijevamo svaki dan prebroditi, zahvaliti za svako jutro u kojemu se probudimo živi i zdravi. Ovdje se osjećamo kao kod kuće, nađemo toliko potreban mir i kući se vraćamo u opuštenoj atmosferi čiste duše – kazao je za Radiopostaju Mir Međugorje Štimac.

Bokšića i njega pri usponu na brdo Križevac nije omeo ni veliki pljusak. Kiša ih je smočila do kože.

– Kroz molitve dok se čovjek penje sve je vrlo jednostavno i bezbolno, tako da ono što je prati, bila to kiša ili jako sunce, ne može omesti tu molitvu – izjavio je Štimac, a okrjepu u međugorskoj Villi Regini prekidali su brojni hodočasnici i mještani Međugorja koji su se s njima dolazili fotografirati.

Brojni talijanski hodočasnici oduševili su se vidjevši Alena Bokšića, koji je svoje najbolje nogometne godine dao Laziju i Juventusu. Mještani napominju da su Bokšić i Štimac u Međugorje došli s majkama.

IZVOR:www.portaloko.hr

1 Comment so far

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code