TELECARE SUSTAV

TELECARE SUSTAV

24. srpnja, 2013.

 

shema  usluge TELEASISTENT-1

Pali ste u svom domu, u vrtu ili u šetnji  i  morate nekoga dozvati. Ne možete si sami pomoći ! Ne možete do telefona !

Osjećate bol u prsima, čudno peckanje. Trebate pomoć!

Vaša alergijska reakcija zahtijeva hitnu intervenciju!

Vaša kći se vraća kući, a netko je slijedi… ili se osjeća ugroženo u novom društvu.

U takvim slučajevima pomoć Vam može pružiti TELECARE SUSTAV koji je u  Hrvatskoj dostupan od strane tvrtke Spasitelji i Steiner telekomunikacija d.o.o. Pomoć kakva vam je potrebna stiže putem OPERATIVNO KOMUNIKACIJSKOG CENTRA (OKC) s kratkim pozivnim kodom 144 i kreće u bilo koje vrijeme i bilo gdje da se nalazite.

Operativno komunikacijski centar 144 (OKC 144) je dio TELECARE sustava i predstavlja inovativni razvojni hrvatski proizvod tvrtke Spasitelji i Steiner telekomunikacije, opremljen najsuvremenijim komunikacijskim sustavima, sa cjelokupnom IT i radio infrastrukturom, a  koji svojim izgledom i funkcionalnošću uljeva povjerenje i sigurnost korisnicima Telecare sustava da će poziv za pomoć biti uvijek zaprimljen i obrađen u najkraćem mogućem roku. 

Korisnik usluge treba osigurati poseban  uređaj koji nosi stalno na sebi  najčešće  u vidu privjeska ili narukvice. Pritisak na SOS tipku ili sigurnosni mehanizam u uređaju, aktivira poziv za pomoć. Uređaj koristi fiksnu telefonsku liniju ili mobilnu mrežu, a u slučaju nedostatka signala koristi se satelitska veza i radio veza.  U sustavu Telecare, nalazi se  Operativni komunikacijski centar 144 sa osposobljenjim Agentima za prijem poziva od 0-24 i za  aktiviranje pomoći u raznim situacijama nezgode, nesreće ili prijetnje osobnoj sigurnosti, dakle za situacije u kojima je nužna neka vrsta hitne intervencija. Samo Vi ili Vaš uređaj automatski nakon pada može odlučiti da je i kada je vrijeme za poziv u pomoć.

Europa je davno pokrenula  i zbrinula milijune ljudi putem Telecare sustava, a u Hrvatskoj se možete osloniti na Spasitelje u svakom trenutku bez obzira gdje živite i kuda i kako se krećete.T

2 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code