TAN RUI WUA DOBIO MEDALJU GRADA ZAGREBA

TAN RUI WUA DOBIO MEDALJU GRADA ZAGREBA

29. listopada, 2013.

tanruiwua

Nakon izvrsnog nastupa na Europskom stolnoteniskom prvenstvu, gradonačelnik Milan Bandić primio je 28. listopada u Gradskoj upravi, hrvatskog stolnotenisača –prvaka Europe Tan Rui Wua, juniorske viceprvake Europe, trenere i predstavnike Hrvatskog stolnoteniskog saveza.

Uz čestitke na sjajnim rezultatima, gradonačelnik Bandić je najavio kako će se s Tan Rui Wuom naći još jednom do kraja mjeseca, kako bi mu uručio Medalju Grada Zagreba za trud, upornost i srčanost kojom promovira i brani boje Hrvatske. Prema Tanovoj želji, tom će prigodom predati svoj pehar zagrebačkom gradonačelniku.

Gosti su se gradonačelniku zahvalili na dosadašnjoj bezrezervnoj potpori bez koje, kako su naglasili, ne bi imali ovako dobre uvjete za treniranje niti bi bili u mogućnosti postizati vrhunske rezultate.

Ne znam koliko ću još godina moći aktivno igrati, istaknuo je Tan, ali u tom razdoblju nastojat ću osvojiti što više medalja za Hrvatsku i Zagreb.

Uz gradonačelnika, susretu su prisustvovali njegova zamjenica Sandra Švaljek, pročelnik Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i šport Ivica Lovrić i glavni tajnik Zagrebačkog športskog saveza Zdenko Antunović T

3 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code