BANDIĆ PRIMIO STOLNOTENISAČE INVALIDE

BANDIĆ PRIMIO STOLNOTENISAČE INVALIDE

23. travnja, 2014.

priejm-stol1 Custom

U povodu izvrsnih rezultata na 20. državnom prvenstvu na Krku, gradonačelnik Milan Bandić primio je predstavnike Stolnoteniskog kluba invalida URIHO predvođene Jadrankom Blagus, predsjednicom i Josipom Držaićem, ravnateljem URIHO-a.

Petu godinu zaredom ekipni smo državni prvaci u stolnom tenisu za osobe za invaliditetom, a još smo osvojili i 12 pojedinačnih medalja, od čega osam zlatnih, rekla je predsjednica Blagus, posebno zahvalivši gradonačelniku na prijemu i potpori koju nesebično iskazuje svih ovih godina: Bez vas ne bi bilo ni ovakvih uspjeha. 

Gradonačelnik je obećao da će Klub za svaku osvojenu medalju , kao znak pažnje, ali i kao motiv, dobiti dodatna financijska sredstva: Kriza je i recesija, neće to biti velik novac, ali to vam Grad poklanja kako biste lakše „disali“ i osvajali još više medalja. 

Na sastanku je također je dogovoreno da će gradonačelnik biti pokrovitelj 6. međunarodnom sportskom susretu između STKI URIHO i reprezentacije Austrije, što će se krajem lipnja održati u Zagrebu. 

Uz gradonačelnika, prijemu su prisustvovali Višnja Fortuna, pročelnica Gradskog ureda za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom, Ivica Lovrić, pročelnik Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i sport te Zdenko Antunović, glavni tajnik Sportskog saveza Grada Zagreba. T

2 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code