OSMOGODIŠNJA  NOGOMETAŠICA LUNA KALESIĆ  POBJEDNICA NA NATJEČAJU McDONALD’S-a

OSMOGODIŠNJA NOGOMETAŠICA LUNA KALESIĆ POBJEDNICA NA NATJEČAJU McDONALD’S-a

29. travnja, 2014.

9925 big

McDonald’s, globalni sponzor FIFA-e i UEFA-e i ove je godine proveo kampanju Player Escort te djecu pobjednike natječaja vodi na odabrane utakmice Svjetskog nogometnog prvenstva, zajedno s njihovom pratnjom. McDonald’s Hrvatska će ovogodišnju pobjednicu u Hrvatskoj, osmogodišnju Osječanku Lunu Kalesić, voditi na utakmicu otvorenja Brazil – Hrvatska u Sao Paulu 12.lipnja.

Od 2002. godine ovaj ekskluzivni McDonald’sov program na globalnoj razini omogućava stvaranje jedinstvene uspomene malim navijačima i navijačicama diljem svijeta. Prijave su bile moguće putem aplikacije „Pratitelj igrača“ na McDonald’s Hrvatska Facebook stranici, a pobjednika, prvu rezervu i još četrnaest finalista izabrao je McDonald’sov žiri u sastavu: Ivan Blažićko, Barbara Kolar i Saša Buneta te predstavnici McDonald’sa Hrvatska.

Pobjednik natječaja, dijete s najupečatljivijim savjetom za naše reprezentativce, je devetogodišnja djevojčica Luna Kalesić koja je simpatičnom porukom osvojila McDonald’s i članove žirija. „Kada sam ja počela trenirati nogomet, bila sam jedina djevojčica. Svi dečki su mi se smijali. Kod kuće sam plakala, ali nisam odustajala. Nakon nekog vremena postala sam omiljena. Zato budite uporni jer trud će uvijek biti nagrađen“, poručila je Luna i time si osigurala put na utakmicu godine.

T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code