TAJNI RUČAK: Mihajlović ponovo selektor Srbije!

TAJNI RUČAK: Mihajlović ponovo selektor Srbije!

30. travnja, 2014.

sinisa-mihajlovic-tomislav-karadzic-1398802050-488829

Prijatelji stari, gde ste?

Srbija sredinom juna dobija novog selektora fudbalske reprezentacije! Zapravo, radi se o novoj promociji dobro poznatog Siniše Mihajlovića, koji se vraća na kormilo „orlova“ nakon što uspešno privede kraju „nemoguću misiju“ u Seriji A sa timom Sampdorije.

Mihajlovićev povratak na čelo nacionalnog tima ugovara se od zime, a najvažniji deo razgovora obavljen je pre mesec dana u Milanu, prilikom sastanka s predsednikom FS Srbije Tomislavom Karadžićem. Dobro obavešteni izvori tvrde da je Mihajlović prihvatio ponudu da mu plata kao selektoru bude četiri puta manja od trenerske u Italiji, ali će zato FSS znatno povećati njegovu nagradu u slučaju uspeha reprezentacije u kvalifikacijama za EP i kasnije na kontinentalnom takmičenju u Francuskoj 2016. godine. Finalizacija dogovora zakazana je za 14. maj u Beogradu.

Mihajlović će i dalje imati neprikosnoveno pravo da bira svoje saradnike, među kojima će se, pored starih lica, naći i Dejan Stanković. Uloga rekordera po broju nastupa u timu nije još poznata i biće naknadno definisana, a niko još ne zna sa sigurnošću da kaže i kako će biti prevaziđen problem kodeksa ponašanja u reprezentaciji koji se odnosi na pevanje himne i, konkretno, na Adema Ljajića. Talentovani fudbaler je zaigrao u dresu Srbije na utakmici sa Irskom u Dablinu, pa bi bilo pomalo besmisleno vraćati ga u egzil iz kog je tek stigao, na radost većine navijača.

1 Comment so far

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code