STUDENT DAY FESTIVAL U RIJECI

STUDENT DAY FESTIVAL U RIJECI

15. svibnja, 2013.

ritam mladosti1

Najveće regionalno okupljanje studenata  Student Day Festival 2013. uskoro otvara svoja vrata. Gradonačelnik Rijeke predat će simbolično ključeve grada studentima koji u dva dana bogatstvom kulturnih i glazbenih sadržaja stvaraju najveći događaj takvog tipa u regiji. Svakim danom stižu nove potvrde glazbenih gostovanja a ona posljednja dolazi iz Velike Britanije – The Shapeshifters, britanski DJ dvojac nastupa na Student Day Festivalu.

Iza imena The Shapeshifters krije se dvojac Max Reich i Simon Marlin, koji su 2003. godine svojim hitom Lola’s Theme svjetsku glazbenu scenu promijenili zauvijek. Oni su svojim inovativnim pristupom stvaranju glazbe nametnuli nove standarde na sceni, a kombinacijom underground house glazbe s elementima funka, soula i techy doba, inicirali plesnu groznicu na podijima širom svijeta.

Brojne osobe iz društvenog života Hrvastke pridružuju se Student Day Festivalu pa tako i hrvatski vaterpolo reprezentativac i igrač riječkog Primorja EB Paulo Obradović poziva na dvodnevno druženje simpatičnom video porukom i dodaje: “Studentsko je doba najljepše u životu. Veseli me što ćemo se družiti dva dana u Rijeci, program je zaista izvrstan. Pozivam sve da nam se pridruže i da zajedno slavimo mladost.”

U petak 24. i subotu 25. svibnja grad Rijeku službeno preuzimaju studenti koji će na kulturni, glazbeni, sportski i zabavni spektakl stići iz cijele Hrvatske i regije. Na prostoru gata Karloline riječke, te drugim festivalskim prostorima uz već potvrđene rokere iz Zagreba Hladno pivo, na glavnoj pozornici u petak, 24. svibnja nastupiti će i Mandrili, Kandžija, Sane, Moskva te Kung Foo Fighters. Legendarni Goran Bare i grupa Majke zasvirat će u Rijeci u subotu 25. svibnja, a očekuju nas i odlične svirke grupa Stillness, Radioaktiv, Vanillaz te RHCP Tribute benda.

Dvodnevna manifestacija koju organizira Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci osmišljena je kao druženje za sve školarce i studente ali i ostale građane koji im se žele pridružiti i disati u Ritmu Mladosti. Program se sastoji od različitih sportskih aktivnosti i natjecanja te velikog glazbenog spektakla na kojem će nastupati veliki broj vodećih hrvatskih glazbenika. Program i svi koncerti besplatni su za sve posjetitelje. T

 

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code