STRUJU MORATE PLATITI I KAD BROJILO NIJE ISPRAVNO

STRUJU MORATE PLATITI I KAD BROJILO NIJE ISPRAVNO

15. srpnja, 2014.

Potvrda mjerilo ne zadovoljava Custom

Nakon što je SHZ dao priopćenje pod naslovom “Krađa zadarskog HEP-a”, dana 14. srpnja ove godine  direktor zadarske Elektre, zanešen (opijen) funkcijom direktora, Tomislav Dražić, nedolično demokratskom ponašanju, preko mobitela je vršio  pritisak na potrošača električne energije Gordanu Biljan iz Miškovića na Pagu.
Državni zavod za  mjeriteljstvo, Služba mjeriteljskih poslova, Područna jedinica Split na zahtjev stranke Gordane Biljan iz Miškovića na otoku Pagu potvrdilo je da kućansko mjerilo – brojilo električne energije koje glasi na ime Zorke Mišković iz Miškovića ne zadovoljava propisane mjeriteljske zahtjeve.

 Međutim bez obzira što brojilo nije ispravno ono što je izbrojilo Gordana Biljan mora platiti. Neispravno brojilo u njenom kućanstvu je već 14 godina.
Premda je sve prijavila nadležnom inspektorima u Zadru i premda je utvrđeno da njeno brojilo nije ispravno I da su njene primjedbe opravdane struju mora platiti.
 “Sam HEP, umjesto da se ispriča, podrugljivo Vam govori da ih tužite jer se u povijesti nije dogodilo da je HEP izgubio na sudu pa Vam tako sam direktor HEP-a Zadar gosp. Tomislav Dražić izda javnobilježnički račun, a kada to prijavite inspektoratu dobijete odgovor u kojem zaštitnički štite direktora HEP-a Zadar i jasno Vam daju do znanja da možete vršiti prijavu koliko želite, ali da za pojedine ne postoji zakon jer je valjda pojedincima dozvoljeno da sami kroje svoj zakone.  U javnobilježničkom uredu je provjereno i nije bilo nikakvog pokretanja ovrhe.”- piše u pismu koje smo dobili iz Zadra. T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code