STRANKA VOLIM HRVATSKU-NE EU

STRANKA VOLIM HRVATSKU-NE EU

7. kolovoza, 2011.

ne_u_eu_2.mala_rezolucija

Nova stranka koja bi na predstojećim izborima lako mogla prijeći izborni prag je

Volim Hrvatsku-NE EU. Po sadašnjim anketama broj onih koji bi mogli zaokružiti NE na referendumu o ulasku Hrvatske u EU iznosi preko polovice građana s pravom glasa. Po toj računici stranka Volim Hrvatsku-Ne EU lako bi mogla ući u Sabor. Predsjednik stranke je Roko Šikić, informatičar iz Zagreba rođen 1964. u svibnju ove godine s grupom svojih pristaša javno je skinuo jednu od brojnih zastava EU, uobičajeno na službenim mjestima istaknutih uz hrvatsku državnu zastavu.

Roko Šikićje napomenuo kako je isticanje zastave EU uz hrvatsku državnu zastavu nezakonito. Zašto se onda već nekoliko godina javno ističe i ta zastava strane zemlje, tko žuri i krši zakon bit će i jedna od tema na portalu Tjedno. Očito neki u državnim službama nisu mogli shvatiti da hrvatska zastava na službenim mjestima može stajati i sama, bez još jedne, pa im se žurilo da nekada jugoslavensku zamijene zastavom EU.

Još nema komentara

Uskoči u raspravu
 1. Zdenko
  #1 Zdenko 14 kolovoza, 2011, 10:14

  Bliži se kraj velikoj koaliciji HDZ-SDP (plus njihovi sateliti) oko projekta “navrat.nanos u EU”. Stranka “Volim Hrvatsku – Ne u EU” najzaslužnija je za zaustavljanje tog terora i oduzimanja glasa većini naroda kojeg se ne pita o ZERP-u , brodogradilištima, izručenju branitelja…

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. Mate
  #2 Mate 10 kolovoza, 2011, 11:46

  Stranka Volim Hrvatsku a ne EU neće preći samo izborni prag kako napisa pisac ovog teksta nego će pomrsiti račune mnogima !

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code