IZBORNA SKUPŠTINA GO HSS-a OSIJEK

IZBORNA SKUPŠTINA GO HSS-a OSIJEK

9. lipnja, 2014.

114050

Gradska organizacija HSS-a Osijek održala je u subotu 7.lipnja izbornu skupštinu na kojoj je izabrano novo vodstvo stranke. Za novog predsjednika Gradske organizacije Osijek HSS-a jednoglasno je izabran Dario Soldić, potpredsjednici su Mirta Zorić i Mario Turalija, tajnik GO HSS-a Osijek Zoran Barbarić i blagajnica Martina Gudelj. 

Izbornoj skupštini je nazočilo više od stotinu članova i simpatizera stranke s područja cijele Osječko-baranjske županije te stranački gosti i prijatelji i iz drugih dijelova Hrvatske.

Skupštini je nazočio i predsjednik stranke Branko Hrg koji je tom prigodom pohvalio i naglasio potrebu jačanja gradske organizacije na krilima velikog uspjeha postignutog na proteklim izborima za europski parlament gdje je pobjedila Marijana Petir uz veliku podršku Gradske organizacije HSS-a Osijek.

Na izbornoj skupštini se novi predsjednik Dario Soldić obratio nazočnima sa naglaskom da je Hrvatska seljačka stranka u gradu na Dravi u fazi brendiranja i jačanja iz dana u dan, kao i to da je GO HSS-a u gradu Osijeku otvorena svima kako starijim članovima tako i mladima. U nadolazečim danima je faza formiranja HSS-a po gradskim četvrtima i priprema za zadače koje su ispred predsjedništva i članova stranke. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code