SPORNA IZGRADNJA CENTAR ZA GOSPODARENJE OTPADOM- pismo iz Poločnika

SPORNA IZGRADNJA CENTAR ZA GOSPODARENJE OTPADOM- pismo iz Poločnika

13. svibnja, 2014.

 

Davor Lončar, načelnik općine Poličnik već ranije je izjavljivao u sredstvima priopćavanja da Centar za gospodarenje otpadom (CGO) treba biti u Biljanima Donjim. Bivšim članovima poglavarstva općine Poličnik pričao je samo hvalospjeve o takvim centrima i novcima koji bi se od toga mogli dobiti.

Od stanovništva i predstavnika Suhovara tajio je što se zapravo sprema u njihovoj blizini. Nije upoznao sudionike sastanka s mnogim svojim radnjama koje su išle na ruku Županiji koja je odredila  lokaciju budućeg centra.

Isti je iznevjerio svoje birače te hrvatske branitelje koji traže da odstupi s načelničkog mjesta ako ima i trunka moralnosti.

I gle čuda, Lončar sada poziva članove  HDZ-a čiji je i sam član te hrvatske branitelje da se potpišu punim imenom i prezimenom koji su nezadovoljni s njegovim radom, a sve da bi se isti s njima obračunao.Također, prije nekoliko dana i Željko Lončar, član predsjedništva ŽO HDZ-a i predsjednik županijske skupštine u sredstvima priopćavnja poziva članove HDZ-a i hrvatske branitelje da se potpišu punim imenom i prezimenom, a sve da sazna tko su oni. Koordinirani i usuglašeni Lončari hoće znati tko ih hoće rušiti, koji su to članovi, branitelji…

Kao načelnik Općine Poličnik, Davor Lončar u svim mandatima bahatio se i pokazivao da je svrha sam sebi čije su posljedice u Općini Poličnik pad nataliteta, porušen križ u Poličniku, neobrađena polja,  emigracija se nije vratila, droga hvata sve više maha te izgradnja CGO u blizini Suhovara.

Ovih dana Lončar sofističkim stilom (lažima i spletkarenjem) prebacuje na druge te tako javno optužuje Branka Kutiju, gradonačelnika Benkovca i zamjenika predsjednika ŽO HDZ-a bez obzira što pripadaju istoj stranci HDZ-u. Ovdje ne branimo Kutiju koji je također odgovoran, ali pokazujemo Lončarevo spletkarenje i prebacivanje na drugog. Isti smatra da će se na taj način izvući od odgovornosti.

Tako je Lončar u Slobodnoj Dalmaciji,  u tekstu pod naslovom «Zbog lokacije sam se umalo potukao s Brankom Kutijom» navodi da je «najveći krivac za gradnju CGO-a baš u Biljanima Donjim Branko Kutija koji kao gradonačelnik Benkovca, nikada nije htio razgovarati s predstavnicima Poličnika i Zemunika, smatrajući da je on viši i značajniji od nas»

U Poličniku, 12. svibnja 2014. godine

STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA  

PODRUŽNICA POLIČNIK T

 

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code