SOULFINGERSI OŽIVLJAVAJU OLEANDER TERASU

SOULFINGERSI OŽIVLJAVAJU OLEANDER TERASU

27. lipnja, 2013.

TTM pozivnica

Svakog četvrtaka od 17 sati

Napisao: Soul Fingersić

Dugo najavljivani glazbeno  scenski događaj koji su osmislili Soulfingersi pod nazivom Tea Time Music počinje u četvrtak 27. lipnja. Ovaj ekskluzivan program koji bez sumnje vraća zabavu u grad, održavat će se četvrtkom na Oleander terasi zagrebačkog hotela Esplanade.     

Tea Time Music u Esplanadi bit će  nezaobilazno mjesto urbane zabave, koje će svakog četvrtka u 17 sati – u vrijeme tradicionalnog engleskog ispijanja čaja okupljati sve one koji od života traže dnevni dašak zabave, opuštajuće druženje nakon radnog dana i odličnu glazbu. Svako Tea Time Music druženje zapoćet će dizanjem zastave TTM-a uz zvuke himne koju su  komponirali Soulfingersi. Društveni događaj ispunjen dobrom energijom trajat će puna četiri sata za što će se uz jedinstvenu izvedbu sjajnih Soulfingersa pobrinuti i DJ Mario Kovač, poznati erudit, kvizoman, redatelj, koji će iz Tea time music Coctail kabine – režije omogućiti ljubiteljima soul i filmske glazbe da se jednom tjedno sjajno provedu na mjestu gdje vladaju Soul, Smile & Style.    

Posljednjih godina kriza je skinula ljudima osmijeh s lica, nagrizla im duh, uzela im Soul, Smile i Style pa smo stoga odlučili napokon stati joj na put te  Tea Time Music-om sve to vratiti. To je svojevrsni  šamar recesiji koji ćemo joj sa zadovoljstvom opaliti.                                                                                Želja nam je  oživjeti duh i čaroliju nekadašnjih večeri Soulfingersa u čuvenom BP clubu, koji se iz tjedna u tjedan sve više „ljuljao“ od atmosfere. Taj dio naše glazbene karijere vrlo nam je drag i nikad ga nećemo zaboraviti.kažu soul braća Denis i Haris.

TEME S FILMSKIH EKRANA

Soulfingersi poznati kao vrhunska koncertna atrakcija iz tjedna u tjedan uz svoj energični show program i glazbu soul velikana, kao novost najavljuju da će izvesti i pokoju glazbenu temu s velikih filmskih ekrana.

-Nemamo hobi, sve shvaćamo ozbiljno. Vjerujemo u čuda. Oduvijek su nas nadahnjivali filmski junaci i filmske glazbene teme. U slobodno vrijeme volimo svirati glazbu iz filmova. To još nismo okolo pokazivali, ali uvjereni smo  da je Tea time music i terasa Esplanade pravo mjesto za to, što više jer su u Esplanadi  u njenoj povijesti tu odsjedali velikani s filmskih ekrana poput Orsona Wellesa, Omara Sharifa, Elizabeth Taylor, Richarda Burtona  i mnogih drugih, što nas jako inspirira. Vjerujemo da njihovi  duhovi  još plešu po sobama hotela, pa ih očekujemo dolje na terasi na našim zabavama!

Također  braća najavljuju da će kruna događanja svakako biti i izvedba njihove prve autorske pjesme All I wanna do is dance te dodaju da će iz tjedna u tjedan posjetiteljima TTM-a otkrivati poneke tajne svoje autorske budućnosti.

POVRATAK STAROG SJAJA OLEANDER TERASE

Hotel Esplanade poklanja svojim gostima, građanima Zagreba i turistima program Tea time music na terasi hotela kojim će vratiti stari sjaj kad su na terasi nastupali eminentni glazbeni umjetnici.

Hotel Esplanade ovim projektom želi otvoriti vrata zagrepčanima te uz besplatan ulaz na terasu i prilagođene cijene pića pokloniti program Tea Time Music i nastupe Soulfingers-a uz koje će se gosti moći opustiti i družiti u neformalnoj atmosferi. Dakle, ne treba se zamarati dress code-om već samo doći na terasu kad se stigne- program traje 4 sata, dovoljno dugo da nikad niste previše uranili, pa ni zakasnili – ali uvijek ste dobrodošli!izjavio je direktor hotela Esplanada Ivica Krizmanić.

Ovim nastupima u Esplanadi koji će se održavati do kraja srpnja Soulfingers počinju Tea Time  Music Summer Seasson.

Soul braća Denis i Haris poručuju:

Kad na radio valovima čujete „..Tea time music is now…“ i na jarbolu ispred Esplanade vidite zastavu Tea Time Musica, znajte da su u gradu Soul, Smile & Style…dođite u Esplanadu po svoju tjednu dozu zabave… čekaju vas Soulfingersi!T

 

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code