SOULFINGERS DO KRAJA SRPNJA U ESPLANADI

SOULFINGERS DO KRAJA SRPNJA U ESPLANADI

11. srpnja, 2013.

Soul Fingers-3

Nakon dva vrlo uspješna Tea Time Music događanja na Oleander terasi zagrebačkog hotela Esplanade i ovog će tjedna Tea Time Music pod dirigentskom palicom uvijek dobro raspoloženih Soulfingersa zabavljati građane Zagreba i njegove posjetitelje. Iznimno ovog tjedna Tea Time Music posjetite u petak 12.srpnja od 17-21 sat, a sve do kraja srpnja koncerti se nastavljaju četvrtkom.
Veliki interes građana Zagreba i turista u gradu za program Tea Time Music kojim su se Soulfingersi  „vratili u grad“ svojom zabavom u neobično doba dana, razveselio je soul braću Denisa i Harisa “…kad smo još komponirali himnu TTM i maštali o Tea Time Music-u kao čajanki sa soul braćom na kojoj su ljudi nasmijani i opušteni i uz zvuke soula i filmske glazbe sjede u zalazak sunca pod zastavom koja veliča Soul, Smile& Style, nije nam bilo ni na kraj pameti da bi takav program u toj mjeri oduševio ljude.

 Nakon prva dva tjedna Tea Time Musica dobijamo veliki broj poruka u kojima mnogi spominju da su se sjajno proveli i na četiri sata potpuno izgubili osjećaj da sjede u centru Zagreba. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code