SORAJA NASLIJEDILA KUĆU U ZADRU I STAN U KNINU

SORAJA NASLIJEDILA KUĆU U ZADRU I STAN U KNINU

3. studenoga, 2013.

soraja123

Naime, kako „Alo!” saznaje, atraktivna crnka pomirila se sa svojim ocem i polubratom i, dok je boravila kod njih u porodičnom domu u Zadru, saznala je da postaje naslednica.

– Sara nije jedan period razgovarala sa svojim ocem i bratom, imali su lošiji odnos jer su oni bili ljuti na nju što je ugradila silikone i slikala se za muški magazin i taman kada su se izmirili, pojavi se informacija u medijima da je sa Sinišom Mihajlovićem, što je tek pogoršalo odnose. Soraja je čekala da se situacija oko svega malo stiša, a onda je otišla kod tate i popričala sa njim, nakon čega su se opet izmirili. Ni najmanje nije očekivala ovo što je zadesilo u pozitivnom smislu, a to je nasledstvo koje je dobila od tate, tačnije ona i polubrat. Iako sama zarađuje i snalazi se i nikada nije insistirala na nasledstvu, njen tata je odlučio da ne razdvaja sina i nju. Dobila je kuću u Zadru, stan u Kninu, automobil „nisan” i neke još sitnice – rekao nam je Vučelićev rođak koji je upućen u ovu priču.

Kako bismo proverili informaciju, pozvali smo Soraju, koja se još uvek nalazi u Hrvatskoj kod svojih.

– Jao, odakle vam te informacije?! Jeste, tačno je da sam dobila nasledstvo, brat i ja zajedno. Trenutno ne planiram da prodajem sve što sam dobila, za sada za tim nemam potrebu. Jedno vreme nisam sa tatom i bratom bila u dobrim odnosima, nisu podržavali moje slikanje za muški magazin, ugradnju silikona, ali sada je sve super, zbog čega sam jako srećna – rekla nam je popularna starleta.

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code