SHZ: PROVESTI LUSTRACIJU, ZABRANITI RASPRODAJU NARODNE IMOVINE I DJELOVANJE JUGONOSTALGIČARIMA

SHZ: PROVESTI LUSTRACIJU, ZABRANITI RASPRODAJU NARODNE IMOVINE I DJELOVANJE JUGONOSTALGIČARIMA

7. veljače, 2014.

big logo

Nadležne institucije RH dužne su otpočeti s lustracijom, prema zapadnoeuropskim stečevinama i dogovoru po uzoru na zapadnoeuropske države, da se zabrani djelovanje pojedincima kao i strankama nastalim po mjerilima okupatora Hrvatske, kao i svim savezima i strankama kojima upravljaju pojedinci nostalgičari okupatora koji i dalje narušavaju hrvatsko opće dobro.

 Elite jednako preko lijevih i desnih stranaka iscrpljuju narod (a produžene ruke okupatoru – eksploatatoru ne vide da su i same žrtve dok se poigravaju vlastitom zajednicom) preko poreza i raznih nameta samo zbog orgijanja koje im se toliko omililo. Eksploatatori nisu desni ili lijevi već samo eksploatatori, to je istina kojoj ne treba ništa dodati.

 U Hrvatskoj lijeva i desna stranka su sredstvo zbog cilja elita, svrha kastama staležima i elitama W. Mills kaže da se elite vrte u krugu i prema potrebi samo međusobno zamjenjuju uloge u vlasti.

Stranke i savezi kada je narod manje svjestan samo su mamac i podrška elitama koje su uvijek u vrhu po statusu i materijalnim bogatstvima.

 Zbog tradicionalnog poimanja mase su lijevu stranu (stranku) poistovjetile s grubom materijom, jer okupatorima je tako prikladnije s napomenom da to nije pravilo. Jer kada treba i kada je prikladno zlo, tj. okupatori i eksploatatori u janjećoj koži koriste se i desnom strankom.

Loša iskustva koja su i danas kao opomena pokazuju da na hrvatskoj političkoj sceni elite kada izližu jareću kožu uzimaju janjeću ili obrnuto prema potrebi, a čime se želi pokriti lijeva ili desna stranka.

 Za uočiti je u zadnjih 20 godina da se elite brojčano povećavaju i sve raskošnije žive dok se hrvatska država u inozemstvu sve više zadužuje. Utoliko, hrvatske elite su silno angažirane oko rasprodaje preostale nacionalne imovine.

 Narod se treba oslanjati samo na pojedince po djelima i biografiji koji hoće biti odgovorni za preuzete dužnosti.

 Neka se krene po svim županijama i općinama u Hrvatskoj i provede lustracija, što očekuju od Hrvata civilizirani narodi, da bi ih prihvatili u svoje društvo.

Zagreb-Zadar, 6. veljače 2014. godine

  

STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu
 1. Klarens
  #1 Klarens 19 listopada, 2017, 01:24

  Hrvatska je Afrika sa strujom
  ======================
  Ljudozhderi vladaju !!!!!!!!!!!!
  ======================
  Idi Amin se smijeshi iz pakla
  ======================
  Bokasa plache od dragosti
  ======================
  Govorancije HDZ/SDP +s
  ======================
  Se simultano prevode
  ======================
  Na paklenoj TV
  ======================
  Najpopularnije kao
  ======================
  TV show Idiotske priche
  ======================

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code