Severinin muž ulazi u politiku

Severinin muž ulazi u politiku

17. travnja, 2012.

severinin-muz-ulazi-u-politiku-1334601873-150482

BEOGRAD – Bira društvo.
Milan Popović, biznismen i suprug pevačice Severine Vučković, nalazi se na listiću lokalne grupe građana Pokret – Vršačka regija, evropska regija, kojom navedeno udruženje promoviše kandidate za odbornike.

– Moju podršku uvek imaju oni koji svoje znanje, iskustvo i energiju usmeravaju na prave stvari. Vršac je danas dinamičan, razvijen, grad s perspektivom, a Pokret okuplja ljude koji su tome doprineli i koji imaju entuzijazma i spremnosti da u tom pravcu nastave – stoji u Popovićevoj izjavi.

Prvi čovek ovog udruženja Čedomir Živković kaže da Popović nije kandidat za odbornika, već samo njihov simpatizer, te da se zato nalazi na pomenutom listiću.

– Popović ne ulazi u politiku. On podržava našu listu i glasa za nas. Kako se odlučio baš za nas? Pa, najbolji smo – kroz smeh dodaje Živković.

Popović ne pomaže finansijski udruženje, ali rado daje sugestije.

– Milan Popović je mnogo uložio u Vršac. Donirao je oko 60.000 evra za našu bolnicu, radi dve trim-staze, jednu na Vršačkom bregu, drugu u gradskom parku. Za godinu dana uložio je više od 600.000 evra u grad, a u planu mu je i sređivanje fasada zgrada, što nije manje od nekoliko stotina hiljada evra – kaže Živković. Na pitanje da li će Severina pevati na nekoj njihovoj konvenciji, kaže:

– Postoji mogućnost da Severina dođe na neku našu promociju.

Popović bez komentara

Sanja Turlakov, advokat Milana Popovića, nije želela da komentariše naša saznanja jer, kako je naglasila, nije ničiji portparol. Od Popovića smo pokušali da dobijemo izjavu i preko Tomice Petrovića, portparola njegove supruge, ali do zaključenja ovog broja odgovor nije stigao.

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code