SEVERINA OTVARA RUJANFEST

SEVERINA OTVARA RUJANFEST

16. kolovoza, 2013.

komad111

Najpopularnija regionalna glazbenica Severina otvara ovogodišnji, šesti po redu Rujanfest. U deset festivalskih dana od 13. – 22. rujna, na prostoru tik do Westgate-a u Zaprešiću, očekuje nas bogata gastro ponuda cijele regije, koncerti brojnih zvijezda predvođenih Severinom te bogati edukativni I zabavni sadržaji.

Uzbuna, Brad Pit, Lola, Djevojka sa sela i Pogled ispod obrva su samo neki od hitova koje će Severina izvesti u petak 13. rujna na glavnoj pozornici Rujanfesta. Jedinstveni koncert najbolja je uvertira u jesenske dane koji će ove godine biti iznimno zabavni upravo zahvaljujući najvećoj regionalnoj gastro – zabavnoj manifestaciji Rujanfestu.

Splitska glazbenica vraća se pred zagrebačku publiku nakon rasprodane Arene i uspješne turneje Dobrodošao u klub. Ova je istinska pop ikona uvijek pomicala granice, a upravo je ovom turnejom još jednom dokazala da je jedna od najvećih zvijezda na ovim prostorima. Severini je ovo drugi nastup na Rujanfestu, a povratak pred publiku Zagrebačke županije zasigurno će obradovati njene brojne fanove.

Za sve posjetitelje i ove je godine omogućen besplatan prijevoz do lokacije, a za one koji dolaze osobnim automobilima besplatan parking. U ponešto izmjenjenom konceptu očekuje nas do sada najbogatija gastro ponuda koja će će biti prezentirana u brojnim gastro kućama – Slavonskoj, Dalmatinskoj, Zagorskoj, Lovačkoj te Sarajevskoj. Novosti su Trg Zagrebačke Županije na kojoj će se predstavljati svi gradovi, Pivski trg sa više od 50 vrsta piva te Vinska cesta, a za sve one željne adrenalinske zabave i uzbuđenja tu je i veliki zabavni park sa vlakom smrti.

Karte za koncert Severine mogu se osigurati u predprodaji po cijeni od 40 kn u sustavu Eventima ( www.eventim.hr). Sve informacije vezane za ovogodišnje izdanje Rujanfesta

možete pronaći na službenoj stranici www.rujanfest.com. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code