6. SJEDNICA VIJEĆA ZA PREVENCIJU GRADA ZAGREBA

6. SJEDNICA VIJEĆA ZA PREVENCIJU GRADA ZAGREBA

13. ožujka, 2013.

vijecezašrevenciju

U prostorima Gradske uprave u utorak 12. ožujka  održana je  6. sjednica Vijeća za prevenciju Grada Zagreba koju je sazvao i vodio gradonačelnik Zagreba i  predsjednik Vijeća Milan Bandić. Glavna točka sjednice bio je  Konačni prijedlog akcijskog plana suzbijanja štetne uporabe alkohola u Zagrebu za razdoblje od 2013. do 2016., a primljen je na znanje izvještaj Radne skupine o tijeku izrade Strategije urbane sigurnosti.

Uz ocjenu da je riječ o kvalitetnom i sveobuhvatnom materijalu, na sjednici je prihvaćen Konačni  prijedlog akcijskog plana suzbijanja štetne uporabe alkohola u Zagrebu za razdoblje od 2013. do 2016., koji je dorađen u skladu s prijedlozima odbora Gradske skupštine i bit će upućen Skupštini na razmatranje i usvajanje.

Na sljedećoj sjednici Vijeće će razmotriti prijedlog Policijske uprave zagrebačke o osnivanju Radne skupine za sigurnost cestovnog prometa, a danas je, među ostalim, primljena na znanje informacija o tome da je laboratorij Zavoda za javno zdravstvo Dr. Andrija Štampar postao referentni laboratorij za mikotoksine u hrani i hrani za životinje u RH.

Uz članove Vijeća (predstavnici Grada Zagreba, Policijske uprave zagrebačke, Ministarstva pravosuđa, Državnog inspektorata, Centra za socijalnu skrb Zagreb, Gospodarske komore Zagreb i Obrtničke komore Zagreb), sjednici su prisustvovali i predstavnici drugih ustanova i institucija koje se na direktan ili indirektan način bave sigurnošću u Gradu Zagrebu te najeminentniji stručnjaci iz toga područja.

Fotografija:www.zagreb.hr T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code