SCARLETT JOHANSSON KAO SEKSI SVEMIRKA NA 8. VUKOVAR FILM FESTIVALU

SCARLETT JOHANSSON KAO SEKSI SVEMIRKA NA 8. VUKOVAR FILM FESTIVALU

13. srpnja, 2014.

 

under-the-skin1 Custom

Britanski film „ Under the skin / Ispod kože“, snimljen po bestselleru Michela Fabera,  premijerno u Hrvatskoj prikazat će se na 8. VUKOVAR FILM FESTIVALU ( 25.-30. kolovoza 2014.).

Kritike tepaju ovom filmu da je krajnje erotičan i krajnje opasan, što ne čudi s obzirom na glavnu glumicu seksi Scarlet Johansson u ulozi erotične izvanzemaljke. Scene iz ovog filma u kojima se Scarlett Johansson pojavljuje gola već su postale hit na internetu.

Johansson je svemirka koja poprima obličje seksi  Zemljanke te jezdi ulicama Glasgowa u bijelom kombiju vrebajući muškarce koji joj postaju žrtvama.

„Vizualno impresivno i duboko uznemirujuće“, ovaj je naslov sve to  po riječima kritičara Guardiana Petera Bradshowa. 

Johansson sa crnom perikom u seksi  fejk bundi kao predatorica u filmu priznatog britanskog filmaša Johnatana Glazera („Sexy Beast“) oduševit će  brojne filmoljupce  i u vrućem kolovoškom Vukovaru.

„ Baš kao Johansson u ovom filmu vjerujem da je izgledala i ponašala se Elizabeth Taylor kad ju je Richard Burtnon prvi put odveo u svoj rodni Wales“, veli Peter Bradshow u svom viđenju filma i još dodaje da je ovo djelo miks koji susreće utjecaje velikane  Davida Lyncha i Gaspara Noea.

Dašak smrtne celuloidne opasnosti, koketna glavna glumica i moćni Dunav, gledajte filmove na 8. Vukovar film festivalu / Festivalu podunavskih zemalja.

Uskoro donosimo još informacija..

Organizatori festivala su Discovery d.o.o., Grad Vukovar i Hrvatski dom Vukovar.

Glavni pokrovitelj festivala je Hrvatski Telekom. T

 

1 Comment so far

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code