SAVJETOVANJE ZA NEZAPOSLENE

SAVJETOVANJE ZA NEZAPOSLENE

23. travnja, 2012.

MP_Jobcollege_logo2

P
rojekt MojPosao Job College usmjeren je na poticanje ulazaka  mladih osoba bez radnog iskustva na tržište rada.  U sklopu projekta održati će se radionice i savjetovanja o uspješnom traženju posla i planiranju karijere „Hoću prvi/bolji posao“ koje će se održati diljem Slavonije krajem travnja.
Pozivaju se nezaposlene osobe do 29 godina da sudjeluju u poludnevnim radionicama na kojima će od profesionalaca u zapošljavanju dobiti praktične alate kako pisati kvalitetan životopisu i molbu, simulirati će se intervju za posao i upoznat će se  s poslodavcima koji podržavaju projekt. Također će uz njihovu pomoć  sudionici izraditi plan karijere.
Na kraju, svi aktivni sudionici projekta steći će pravo na MojPosao Job College Certifikat koji će ih istaknuti među ostalim tražiteljima posla prilikom prijave za posao.
Radionice MojPosao Job College će se održati prema sljedećem rasporedu:
25.4. gradovi Osijek i Beli Manastir
26.4. gradovi Virovitica i Slatina
27.4. gradovi Đakovo i Požega
U navedenim gradovima održati će se jedna ili dvije radionice, ovisno o broju prijavljenih kandidata. Prijavljeni kandidati dobit će obavijest putem e-maila o točnom terminu (vremenu) održavanja radionica.
Osobe koje se žele uključiti mogu to napraviti do 24.travnja. Potrebno je poslati ime i prezime, godinu rođenja, period nezaposlenosti i kontakt podatke na e-mail adresu [email protected] . T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code