SAUDIJSKI PRINC KOD GRADONAČELNIKA

SAUDIJSKI PRINC KOD GRADONAČELNIKA

8. kolovoza, 2014.

SAUDIJSKI PRINC KOD GRADONAČELNIKA Custom

Uoči odlaska iz Zagreba, saudijski princ AlwaleedbinTalalbinAbdulaziz al-Saud, posjetio je, u prostorima zagrebačke Gradske uprave, gradonačelnika Grada Zagreba Milana Bandića. U prijateljskom razgovoru gost je otkrio da ga je dojmila ljubaznost Zagrepčana, da se lijepo proveo u našem gradu i da ovaj posjet neće biti i zadnji.

Hvala na povjerenju što ste u ovim vrućim ljetnim mjesecima izabrali Zagreb kao prvu destinaciju svog posjeta Hrvatskoj. Stojimo Vam na raspolaganju za sve što poželite napraviti u Zagrebu, rekao je gradonačelnik Bandić zaželjevši gostu dobrodošlicu u glavnome gradu Hrvatske u kojemu boravi peti dan. Drago mi je što vidim da promičete zdrav način života, vozite bicikl, pješačite i planinarite, dodao je spomenuvši da je svojim dolaskom saudijski princ zaintrigirao i medije i građane.

Veliko mi je zadovoljstvo biti u Zagrebu. Proveo sam se jako dobro, kao što ste rekli, planinarili smo, vozili se biciklom, hodali i mogu reći da su ljudi doista divni i da me veseli što su nas Zagrepčani tako dobro primili, rekao je saudijski princ. Naglasio je, također, da mu je ovo tek prvi posjet te da je već u planu i idući na kojem će biti prilike konkretnije razgovarati o mogućnostima ulaganja u Zagreb koji ga je oduševio.

U znak sjećanja na susret s gradonačelnikom i na odmor u Zagrebu, saudijski princ dobio je šestinski kišobran, monografiju ZAGREB kratka urbana povijest i zlatno desetljeće i svijećnjak s grbom Grada.

Fotografija:www.zagreb.hr T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code