SANDRA PAOVIĆ KOD BANDIĆA

SANDRA PAOVIĆ KOD BANDIĆA

30. listopada, 2013.

sanda paovic540 afp 1233496419

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić primio je u utorak 29. listopada vrhunsku stolnotenisačicu Sandru Paović, koja je na nedavno održanom europskom prvenstvu u stolnom tenisu za sportaše s invaliditetom u talijanskom Lignanu osvojila zlatnu medalju. 

Mlada sportašica, inače članica ustanove URIHO i Zagrebačkog športskog saveza za osobe s invaliditetom, na prijam kod gradonačelnika, stigla je u društvu svoje trenerice Mirele Šikoranje, predsjednika URIHO-a Josipa Držaića te drugih predstavnika i sportaša Zagrebačkog športskog saveza za osobe s invaliditetom. 

Osim što je stolni tenis igrala i prije stradavanja u automobilskoj nesreći 2009. i danas postiže vrhunske rezultate u natjecanjima pa je tako i u ožujku ove godine osvojila zlato na otvorenom prvenstvu Mađarske u Egeru, pa je stoga realno očekivati da će na sljedećim paraolimpijskim igrama u Brazilu osvojiti najsjajniju medalju, naglasila je njena trenerica.
Čestitajući joj na iznimnim postignućima, dosljednosti, samosvjesnosti i odgovornosti, gradonačelnik je naglasio da će uvijek imati potporu Grada za svoj rad i trud, vjerujući da će njena životna priča biti dodatna motivacija i drugim sportašima.
Napomenuo je kako Grad podržava i sve se više senzibilizira s osobama s invaliditetom pa tako, od ovog njegovog mandata, sjednice Gradske skupštine mogu pratiti i osobe s oštećenjem sluha, jer se one prenose na znakovnom jeziku. Time je Zagreba postao prvi grad koji je uveo ovakav prijenos sjednice. 

Na prijemu u Gradskoj upravi, gosti su gradonačelniku zahvalili što uvijek nađe vremena za njih te posebno na svesrdnoj i kontinuiranoj podršci. T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code