MILANOVIĆ JE SRAMOTA ZA HRVATSKU,  A NE NAVIJAČI

MILANOVIĆ JE SRAMOTA ZA HRVATSKU, A NE NAVIJAČI

22. lipnja, 2012.

y31174787725299285

Zoran Milanović, slučajni premijer izdane i prodane Hrvatske, tvrdi da na Europskom nogometnom prvenstvu Hrvatsku sramote ekstremni desničari i šovinisti. To je deplasirani vokabular jedne partije i jednog vođe, ali i antihrvatskoga, zločinačkoga, antifašističkoga, velikosrpskog aparatčika i druga Milanovića, koji nema snage izdići se iznad te groteskne političke paradigme.

Što si umišlja drug Milanović? Kao i svi „demokrati“ iz njegove partije, boji se svega što nije partijsko, što nije u uskom i preuskom vidokrugu njegova minornoga intelektualnoga dosega, koji nema dodira s njegovom naobrazbom, od njegove naobrazbe nikakve koristi, jer je on ostao duboko i čvrsto ukopan u dogmama partije, koja je jedina u pravu i koja jedina može i mora biti službeni glas naroda.
Tako je i sada drug Milanović iskoristio pruženu priliku da još jednom popljuje sve što je nacionalno i sve što je hrvatsko, proglasivši šačicu neodgovornih huligana koji pale baklje na Euru, zamalo većinom navijačke i domoljubne populacije, uz prijeteći ton kako se takvima treba pozabaviti država, prevedeno partija. Od svega njemu i njegovima najviše smetaju prekrasne tribine prekrivene hrvatskim kockicama, a nigdje petokrake.

Premijer koji prijeti takvim, doista istinskim domoljubima, koji se zadužuju da bi mogli ići bodriti našu nogometnu reprezentaciju, je žalosna pojava i sramota za Hrvatsku. Stoga druže Milanoviću, nećeš se Ti imati vremena pozabaviti hrvatskim domoljubima, jer uskoro slijedi obratan proces.
Piše u proglasu  napisanom u Zagrebu, 20. lipnja 2012., a potpisanom od strane  Josipa Miljka, prdsjednika HČSP-a. T

3 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code