SAJMOVI PRAVO DOBA I DENTEX

SAJMOVI PRAVO DOBA I DENTEX

16. svibnja, 2018.

 

 

Od 17. do 19. svibnja na Zagrebačkome velesajmu će se održati sajmovi: PRAVO DOBA i DENTEX, na današnjoj konferenciji za novinare su najavili: pročelnica Gradskog ureda za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom Romana Galić,  direktorica Zagrebačkog velesajma Dina Tomšić i predsjednik Hrvatske komore dentalne medicine Hrvoje Pezo.
Grad Zagreb osobitu brigu i skrb posvećuje osobama iznad 65 godina kroz mnogobrojne projekte i programe kako bi se poboljšala kvaliteta života starijih osoba, rekla je pročelnica Galić te je naglasila da je ulaz za umirovljenike besplatan.
Direktorica Tomšić je objasnila da je jedan od ciljeva ovih sajmova da se na njima razmjenjuju informacije i educira javnost. Na ovogodišnjem sajmu DENTEX nas čeka 331 izlagač iz 30 zemalja. Sajam se održava pod pokroviteljstvom Ministarstva zdravstva i Ministarstva turizma, a u organizaciji Grada Zagreba i Hrvatske komore dentalne medicine.
Sajam PRAVO DOBA  je za osobe starije životne dobi, a organiziraju ga Grad Zagreb i Zagrebački velesajam, rekla je Dina Tomšić te je naglasila da posjetiteljima nudi niz edukativnih sadržaja – stručna predavanja i skupove, prezentacije te radionice aktivnog i zdravog starenja. Direktorica je, kao posebno zanimljiv, izdvojila program prekvalifikacije starijih sugrađana koji još uvijek žele i mogu raditi. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code