S PJESMOM “EVO ZORE, EVO DANA” GINULO SE ZA HRVATSKU

S PJESMOM “EVO ZORE, EVO DANA” GINULO SE ZA HRVATSKU

17. listopada, 2014.

 

S-Kelemincem-u-Europu ca large Custom
Pismo Dražena Keleminca ministru Ranku Ostojiću

Fotografija: www.novilist.hr

 

REPUBLIKA HRVATSKA
MINISTARSTVO UNUTRAŠNJIH POSLOVA
ministar Ranko Ostojić

– Policijska uprava zadarska
načelnik Neven Paškalin

– Policijska uprava Donji Srb
načelnik Tomislav Ivandić

Primio sam od Policijske uprave Donji Srb obavijest da se protiv mene podnosi optužni prijedlog što je dana 27. 07. 2014. godine oko 13, 52 sati u Srbu , za vrijeme održavanja mirnog prosvjednog skupa u organizaciji Autohtone – Hrvatske stranke prava putem razglasa puštena pjesma ” Evo zore evo dana evo Jure i Bobana ” dakle da sam remetio javni red i mir, te kao voditelj javnog prosvjeda nisam poduzeo potrebite mjere čime sam počinio prekršaj iz članka 05. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i prekršaja iz čl. 21. st. 2 zakona o javnom okupljanju.

Moram naglasiti da već petu godinu organiziram prosvjedni skup protiv veličanja četničkih zločina u Srbu. U tih pet godina nije došlo ni do jednog incidenta. Već dvije godine za redom policija se prema nama, prije i za vrijeme održavanja skupa odnosi kao teroristima. Policija na području cijele Hrvatske obilazi naše članove i dužnosnike kući i poziva ih na razgovore u policijske postaje. Tada ih se ispituje tko ide u Srb, traže se imena i prezimena, a bilo je i slučajeva prijetnji zbog samog odlaska. Ove godine uz prijavljeni skup sa početkom od 11,00 sati, policija nam je u mjestu Bruvno sa svojim vozilima preprečila put i zbog toga smo umjesto u 11, 00 sati skup u Srbu započeli u 12, 00 sati. Dolaskom u Srb policija nas je okružila kao neke ” teroriste ” i tako dopratila do mjesta održavanja. Ove godine sam imao pisane poruke sa prijetnjom smrću zbog odlaska u Srb. Te prijetnje smrću sam prijavio policiji ali do današnjeg dana nitko me nije pozvao na razgovor.

Istodobno, nitko od strane policije ne maltretira ni ne poziva na razgovore organizatore četničkog derneka u Srbu. Nitko ih ne sprovodi, ne okružuje kao teroriste, već im se na sve načine dodvorava. Milorad Pupovac i Stjepan Mesić svojim govorima preko govornice prijete i izjavljuju mržnju ali to kao da se nije dogodilo, to kao da se slobodno može izgovoriti ? Naravno policija to ne čuje ili ne želi čuti. Policija dozvoljava, nošenje Jugoslavenskih zastava, kapa petokraka i puštanja ruskih i komunističkih pjesama sa pozivom na ubijanje.

To policiji ne smeta, ali smeta kad se pusti pjesma “Evo zore evo dana ” .

Dragovoljac sam Domovinskog rata od 28. 06. 1991. god. Sa pjesmom ” Evo zore evo dana odlazio sam na prvu crtu braniti Hrvatsku. Bio sam spreman dati svoj život za Hrvatsku! Prošle godine na Prekršajnom sudu u Zadru kažnjen sam sa 2200, 00 kuna zbog ustaške pjesme ” Marjane Marjane, te da se u pjesmi pjevalo ubi, ubi srbina. Naravno prijavu je napisao kao i sada načelnik Policijske uprave Donji Srb gosp. Tomislav Ivandić. Nakon našeg telefonskog razgovora rečeno mi je da on nikada tu prijavu ne bi napisao ali je morao zbog pritiska iz Zagreba. Naravno da znam ime i prezime osobe koja je to tražila, a toj osobi sam se osobno javno zahvalio. Prijava i presuda je montirana sa ciljem mog kažnjavanja iz razloga što se usuđujem organizirati prosvjed protiv veličanja četničkih zločina. Ovom novim optužnim prijedlogom molim vas na sljedeće odgovore?

Da li sam slijep ili izgubljen u vremenu i prostoru?

Zar mi nismo dobili rat ?

Zar ovo nije Hrvatska?

Zar je ovo Jugoslavija?

Kako to da se danas po cijeloj Hrvatskoj mogu nositi Jugoslavenske zastave i crvene krvave petokrake zvijezde?

Zar pod tim oznakama nisu četnici i Srbi ubijali i palili po Hrvatskoj? Tko je ovdje lud?

Kako to da se danas te oznake slobodno mogu nositi, a oni koji su sa pjesmom ” Evo zore evo dana ” branili Hrvatsku progone?

Petokraka zvijezda je simbol zla, a ako vam je taj simbol miliji od šahovnice odmah mi možete pisati još jedan optužni prijedlog! Nisam se 1991. godine bojao JNA i četnika, ne bojim se ni danas vaših represivnih mjera. Siguran sam da vaša ideologija komunizma, boljševizma, velikosrpstva i jugoslavenstva dolazi kraju.

Ja sam bio i ostao ” ZA DOM SPREMAN ” !

Zahvalan sam Vam na ovom novom optužnom prijedlogu! Niste svjesni što činite!

Bog i Hrvati !

Autohtona – Hrvatska stranka prava
predsjednik, Dražen Keleminec T

 

14 komentara

Uskoči u raspravu
 1. domoljubić
  #1 domoljubić 14 srpnja, 2016, 15:43

  Kelemenac je bolestan čovjek, za to postoje ljudi koji su školovani, kada bude shvatio da je on džabe prdio i gledao glavi mjesta od 91-94 za interes velikog brata ”ujka sema” onda će mu sve biti mnogo jasnije ali ne samo njemu nego svima. Hrvati prvo trebaju da pogledaju u svoje porijeklo i da prestanu mrziti srbe jer mrze sami sebe. Kada to shvate u svojoj glavi živjećemo kako je po postanku Bog odredio. Neka on iznese šta je Tomoslav Ivandić radio sa srbima na Velebitu, čiji su potomci i sad u Srbu, kako je zbog krađe šume po kazni u Srbu bez obzira što se kune u poštenje. Neka ga stručnjak pita za ubistvo ”mesara” iz Gračaca pa kad sve sabere neka se onda javlja.

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. nikola
  #2 nikola 28 listopada, 2014, 18:54

  Ovaj Guest je provokator, udbaški štakor. Javlja se i na drugim portalima, valjda zbog toga prima i mjesečnu plaću. Fuj.

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. zen
  #3 zen 22 listopada, 2014, 11:19

  dodatak: i “evo zore eve dana” jer bio bi vječni MRAK!

  Odgovorite na ovaj komentar
 4. zen
  #4 zen 22 listopada, 2014, 11:16

  Za Hrvatsku, i sve ostale Slavene na Balkanu, ginulo se s ovom pjesmom:

  https://www.youtube.com/watch?v=J1Su6FQHAYg&feature=youtu.be&t=1m27s

  Bez “te” borbe, za qurac bi bila i ta “Vila Velebita”.

  Odgovorite na ovaj komentar
 5. miki
  #5 miki 20 listopada, 2014, 04:15

  Ovaj guest govori kao da je policija sama

  Odgovorite na ovaj komentar
 6. Guest
  #6 Guest 19 listopada, 2014, 18:56

  No ti Dražene Keleminc nastoj ubuduće ne remetiti javni red i mir te ćeš tako biti totalni anonimus kojega policija niti pogledati neće.No,to koga će oni i iz kojih razloga privoditi nije na tebi da o tome razmišljaš..Dražene, gledaj svoje posle a one policijske ipak ostavi njima jer oni za svoj rad odgovaraju ,kome i kako i to nije tvoja briga.

  Odgovorite na ovaj komentar
 7. Guest
  #7 Guest 19 listopada, 2014, 18:49

  Dražene Keleminc….! …Policija i ostale službe rade svoj posao savršeno precizno i to po osnovi svojih ovlasti koje jesu u skladu sa zakonskim propisima .Tebi ako je nešto u ovome promaklo imaš problem osobne naravi koji se policije ni na koji način ne tiče.Uostalom nikakva policija nije ti zabranila javno iznositi mišljenje o njihovome radu i postupanju.te je samim time razvidno u koje si se i kakve probleme samoinicijativno uvalio.Pjesma “evo zore ,evo dana ” svakako da vrijeđa sve one pro europski orijentirane hrvate jer ih dan nakon svanuća podsjeća na dan kada je Ante Pavelić napustio svoje bojovnike i uteko glavom bez obzira ne zaboravivši sa sobom ponijeti i zlato oteto židovima koje je i dan danas dijelom deponirano u Vatikanu.

  Odgovorite na ovaj komentar
 8. Klarens
  #8 Klarens 18 listopada, 2014, 19:30

  Da ne bude zabune
  Ne odnosi se to na Kelemenca
  Vech na zbirku
  Dlakavaca, kuhanih nogica
  te ostalih ljiga i isprdaka

  Odgovorite na ovaj komentar
 9. Klarens
  #9 Klarens 18 listopada, 2014, 19:27

  U plemenitim zemljama
  Srednje Afrike
  Ovakve likove kakvi se motaju u nas
  U politici
  Domoroci iz ljubavi
  Marendaju

  Odgovorite na ovaj komentar
 10. kitujasi
  #10 kitujasi 18 listopada, 2014, 14:48

  Hrvati imaju na vlasti tako odvratne likove da takove europska povijest ne pamti, niti jedno juznoafrickoni, juznoamericko pleme ne bi dozvolilo da im takova gamad jasi za vratom i pije krv.

  Odgovorite na ovaj komentar
 11. raci
  #11 raci 18 listopada, 2014, 14:44

  frano petrusic kad te onaj iz cijeg prkna povremeno ispustis smrad iz svojih labrnja slijedeci put pripusti reci da okrene gujcu na drugu stranu da ne smdis po ovom forumu.

  Odgovorite na ovaj komentar
 12. miki
  #12 miki 18 listopada, 2014, 04:09

  Da prestrašno, a kakvih sve likova ima u Saboru i Vladi, a tek na Pantovčaku prestrašabn lik što se tri puta ljubi s četničkim vojvodom, podržava Dodika za kojeg ne glasaju čak ni Srbi u Bosni

  Odgovorite na ovaj komentar
 13. HP
  #13 HP 17 listopada, 2014, 13:07

  Prestrašno kakvih sve likova na ovom portalu.

  Odgovorite na ovaj komentar
 14. Rade Končar
  #14 Rade Končar 17 listopada, 2014, 12:31

  Evo još jednog – Za Dom (ZDRAVLJA) spremnog … ahahaha

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code