RUŽA TOMAŠIĆ MEĐU POLITIČARIMA IMA NAJVEĆU PLAĆU

RUŽA TOMAŠIĆ MEĐU POLITIČARIMA IMA NAJVEĆU PLAĆU

28. svibnja, 2013.

1365975637ruza tomasic

Autohtona – Hrvatska stranka prava reagira na  izjave Ruže Tomašić koja je u nekim medijima pozvala na ujedinjenje svih pravaških stranaka, uz obrazloženje da svi zajedno imamo preko 150 tisuća stabilnih birača.

Autohtona – Hrvatska stranka prava svoj rad temelji na nauku oca Domovine dr. Ante Starčevića, koji nije pristao da služi nikome već samo svom narodu.

HSP AS osnovan je prije 3,5 godine uz pomoć HDZ-a. HDZ je registrirao, financirao, bio medijski pokrovitelj i logističar u kadrovima i ljudstvu. HSP AS na prošlim parlamentarnim izborima osvojio je jedan mandat u X. izbornoj jedinici uz pomoć HČSP-a , s kojim su odmah prekinuli sve odnose. Nakon toga, došli su izbori za Europski parlament i uz pomoć HDZ-a ušli sa jednim mandatom. Sada se hvale da su ostvarili 300 vijećničkih mandata, ali ponovno uz koaliciju i pomoć HDZ-a. HSP AS osnovan je sa ciljem uništavanja pravaštva i stavljanje pravaštva pod kontrolu obavještajne službe i HDZ-a.

Sada nas Ruža Tomašić poziva na ujedinjenje, ali pitamo se s kim da se ujedinjujemo? Sa HDZ-om? Da HDZ podržavamo? Da HDZ ponovno dovedemo na vlast, pa da nam ponovno vode briselsku politiku protiv Hrvatske ? Ne hvala lijepo na ovakvom pozivu na ujedinjenje sa lažnom pravaškom podružnicom HDZ-a !

Pravaš koji slijedi pravašku misao Ante Stračevića ne smije služiti nikome, već treba voditi samostalnu politiku. Da je vodstvo HSP vodio samostalnu politiku, danas bi umjesto SDP-a, HSP bio na vlasti. Naravno, služilo se HDZ-u s ciljem razbijanja HSP-a i državotvorno – socijalne politike.

Ruža Tomašić kaže da će se ona povući sa pozicije predsjednice ali traži i da se svi drugi maknu i da će doći nova i mlada osoba  na čelo.  Naravno tvoj Tepeš je ta osoba!  Ružo Tomašić , ostvarila si svoje privatne snove, ušla si u EU-parlament s plaćom od 7956 eura, 4229 eura za troškove i 304 eura đeparca po sjednici. Naravno, to nije sve, nismo zaboravili i plaću u Hrvatskom saboru ! Da nije bilo HDZ-a, ne bi bilo ni najveće plaće koju Hrvat može danas imati!

Autohtona – Hrvatska stranka prava neće se ujedinjavati sa HDZ-om i Ružom Tomašić ali najavljujemo  konvencije za isti dan kada planirate obmanjivati javnost o pravaškom ujedinjenju. Na konvenciji  će se okupiti svi pravaši i pravaške stranke koje se ne slažu sa vašom sluganskom politikom. Konvencija će donjeti odluke o zajedničkom izlasku na predstojeće izbore, istinskih pravaških stranaka i pojedinaca.   Tog dana, jasno će biti tko je pravaš, a tko je HDZ-pravaš ( lažni pravaš ) !

Bog i Hrvati !

Autohtona – Hrvatska stranka prava

ODBOR ZA MEDIJE

Marko Klein T

 

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code