REŽIMSKA PODREPNA MUHA ZVANA GONG

REŽIMSKA PODREPNA MUHA ZVANA GONG

27. srpnja, 2014.

 

gong izbori Custom

Dva desetljeća hrvatski izbori su farsa grupacije HDZSDP

 

Napisao: Saša Radović

Tri naizgled minorne dnevne vijesti koje javnost jedva primjećuje – drmaju politički milje. To su: prljave igre oko izbornog zakona, Perkovićev zahtjev za financiranje obrane i Jakovčićev interes za izgradnju igrališta za polo. Čini se da ova tri segmenta nemaju nikakvu poveznicu, no zapravo su koherentna cjelina, nastavak puta Hrvatske – u nove prevare puka i u totalni moralni rasap!

Vladine i saborske prevare puka oko izbornog zakona inicirala je najava referenduma udruge „U ime obitelji“ – kojim bi se Ustavnom promjenom propisala promjena izbornog zakona i  preferencijalno glasovanje. Dva desetljeća hrvatski izbori su bili farsa sa stotinama tisuća lažnih glasača i s monopolom grupacije (HDZSDP). Vođe stranaka odabirali su najposlušnije članove, uglavnom nestručne i gramzljive, pa je takav Hrvatski sabor podređen samo njihovim potrebama. Puk, stoka sitnog zuba (po Tuđmanu!) nikad i ništa nije odlučivao. Rezultat je Hrvatska u očekivanju raspada i prinudne uprave EU.

Spomenuti referendum – možda posljednja nada posrnule Hrvatske da krene u demokratske promjene i neophodno potrebne reforme – užasnuo je vlast i priležeću pseudo oporbu (HDZ). Uzdrmana je čitava piramida moći uvijek istih 750 do 800 opskurnih likova koji se rotiraju u vlasti i privilegiranoj satelitskoj kasti rukovodećeg kadra. Možemo samo zamisliti kako bi u demokratskom preferencijalnom glasovanju (po imenu i prezimenu) prošli najnepopularniji političari Zoki i Kara Marko. Ili, na primjer, Vesna Pusić, Milanka Opačić, ministar Jakovina…

TRESU SE KULE NA GORNJEM GRADU

Najavu referenduma „U ime obitelji“ Gornji grad shvatio je ozbiljno i krenuo oštro u protuofanzivu. Obje vodeće stranke i ovaj puta zdušno su potvrdile svoju istovjetnost i kompaktnost u paničnoj obrani kraljevskih privilegija, unosnih, crnih poslova putem predstečajnih nagodba i amnestija milijunskih poreza svojim podobnicima. U vatru su gurnuli svoje dobro plaćene „podrepne muhe“. U prvi plan izletio je GONG s lukavim spinom o referendumu kao o nepotrebno potrošenom novcu – jer „se Izborni zakon može mijenjati po pitanju uvođenja preferencijalnog glasovanja u Hrvatskom saboru, pa nije potrebna promjena Ustava“. Ova floskula iako se na prvi pogled čini provedivom – sasvim sigurno rezultira statusom quo, to jest nikakvom promjenom. Činjenica je da bi se promjena izbornih elemenata mogla dogoditi i bez promjene Ustava, ali za to je potrebna politička volja! KOJE NEMA i neće je biti sve dok spomenutih 800 opskurnih likova ne nestanu s političke scene Republike Hrvatske. Ti bivši drugovi, a danas dobro potkožena gospoda, nisu ludi da sijeku zlatne grane na kojima spavaju. Osim toga uvođenjem demokratskih norma – mnogi od njih završili bi u Remetincu ili Lepoglavi – uz konfisciranu opljačkanu imovinu. GONG je proveo i anketu u Saboru i skupio potpise 29 zastupnika koji (kao!) prihvaćaju izborne promjene. No, sve je to zavlačenje i navođenje ka razvodnjavanju opasnosti od promjene izbornog zakona. Cilj je da se pod svaku cijenu eliminira referendum o promjeni Ustava RH – jer se jedino referendumom može natjerati našu „demokratsku“ vlast na promjene.

Inicijativu podrepnog GONG-a koja bi poništila potrebu referenduma podržao je HDZ-ov akademik Reiner, potpredsjednik Hrvatskog sabora. Njemu “smeta da se o nečemu tako važnom kao što je izmjena izbornih pravila pristupa u revijalnom tonu te spominju pojmovi iza kojih se ne vide konkretni prijedlozi pa je neozbiljno na taj način pristupati tom pitanju”. Kulturno, akademski i podlo! Normalno je da mu smeta sve što ugrožava monopol vlasti, kao što smeta i SDP-u. Nastavak opstrukcije akcije udruge „U ime obitelji“ – slijedi!

LEX PERKOVIĆ

Lex Perković nije nikakav zakon nego najveća sramota Hrvatske kao članice EU. Nastavak našeg puta u totalni moralni rasap definiran je viješću o Perkovićevim zahtjevu za financiranje svoje obrane pred muinchenskim sudom. Čini se da taj udbaš smatra hrvatski puk retardiranom stokom.

Iz MUP-a je potvrđeno da je zaprimljen zahtjev za financiranje obrane Josipa Perkovića, pred njemačkim sudom u Muenchenu optuženim za likvidaciju hrvatskog emigranta Stjepana Đurekovića. Od građana Hrvatske udbaški programer ubojstava hrvatskih domoljuba traži milijune za svoju obranu. Perković se poziva na članak 84. Zakona o sigurnosno-obavještajnom sustavu. Proces je dugotrajan i vrlo skup zbog predviđenih više od 60 ročišta. Moćna UDBA, za koju svi znamo da je inkorporirana u sve pore hrvatske vlasti, odmah je proizvela tumačenje te zakonske odredbe tako da Josipu Perkoviću hrvatski građani moraju platiti obranu. Zaboravili su da je Perković optužen za ubojstva upravo tih Hrvata koji bi ga svojim milijunima trebali braniti.

MUP objavljuje da je Perkovićev zahtjev odbijen što je korektan i pošten stav. No, ružna krvava priča o Titovim ubojicama hrvatskih domoljuba nije završena. Klan UDBA-DORH-Vlada RH sasvim sigurno pokušat će učiniti sve da svoga barda izvuče iz doživotnog zatvora. Dovoljno je sjetiti se kakve je apsurdne anticivilizacijske akcije za spas Perkovića izvodio Zoran Milanović i njegovi poslušnici. Protiv zdravog razuma osramotio je Hrvatsku i hrvatske branitelje suludim, neargumentiranim odbijanjem izručenja udbaša njemačkom pravosuđu. Doveo je u pitanje i sam opstanak Hrvatske kao članice EU. S takvim priklonom najvećim hrvatskim zločincima, logično je da će im pokušati „darovati“ milijune svojih građana za obranu. Na nama je da glasno povičemo: NE!

Ova vijest otvara i nova pitanja koja hrvatski narod, a posebice branitelji, moraju postaviti vladi RH. Ima li još njemačkih zahtjeva za izručenja udbaša? Navodno ima petnaestak, ali čini se da ih netko štiti i pokriva. Što je s udbašem pod kodnim imenom Zujalo, kojeg Perković apostrofira kao pravog ubojicu Đurekovića? Navodno, taj korpulentni drug egzekutor – mirno šeće Zagrebom. Ako je to istina, moramo znati zbog čega se i dalje štite Titovi zločinci.

HRVATSKA I EUROPSKA SRAMOTA

Jakovčićev „interes“ za izgradnju polo igrališta kao treća vijest čini nam se obična jer su: korupcija, reket i pljačka sastavni dio naše svakidašnjice. Ta vijest uzdrmala je vrhušku, jer nije zgodno da se prljavi veš Kukurikua iznosi pred javnost. Naravno, HRT prljavu priču o istarskom magu skriva kao zmija noge, ali tisak i portali bruje o crnim eurima! Priča se proširila i vrapci pjevaju o Jakovčićevom „traženju“ od njemačkog investitora da isplati 500.000 eura njegovom suradniku Curiću – za pogodovanje u izgradnji polo igrališta. Investitor koji je već uložio 5 milijuna eura i čeka na izgradnju 12 godina, odbio je reket – i projekt mu je blokiran.

Rješenje je lako predvidivo. Iz Gornjeg grada mora krenuti zapovijed „institucijama“ da odmah saniraju (zataškaju) štetu. Po običaju, DORH, USKOK, POSKOK, policija i ne znamo tko sve ne – promptno će istražiti slučaj i zaključiti da nije bilo ništa! Objavit će da sastanka u porečkom restoranu Cotton Club nije bilo, da investitor Georg List uopće ne postoji, a da su Nino i njegov partner Curić u to vrijeme bili u Afganistanu ili na Novom Zelandu. Istina i laž su promjenljive varijable, pa nitko više neće prčkati po istarskoj močvari kriminala i korupcije. Dugogodišnju Bajićevu praksu, njegov nasljednik Cvitan morat će nastaviti (ili nestati!). Naš vrli europarlamentarac Ivan Nino Jakovčić ponosno će nas zastupati u Bruxellesu, pa ćemo i mi biti ponosni!

Nije pristojno, ali otvorimo prozor – i pljunimo na ulicu! Možda ćemo se osjećati manje bijedno i ništavno!

Anno Domini MMXIV./ LXII. T

 

Još nema komentara

Uskoči u raspravu
 1. Krešo
  #1 Krešo 30 srpnja, 2014, 09:18

  BRU sumnjam. Taj istarski lopov ima sjajnu podršku Vlade i kompletne politike, jer su svi isti. Da on padne, pali bi mnogi, a u Istri bi nekoliko stotina njegovih bogataša ostalo bez krova nad glavom kakvi su bili prije.IDS je čista mafija a Jakovčić veliki capo.

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. gustirna
  #2 gustirna 29 srpnja, 2014, 19:23

  Udbaski gong koji za antifasisticke koljace pravi buku po hrvatskoj i fakultetu udbokomunistickih znanosti.

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. turijura
  #3 turijura 28 srpnja, 2014, 15:46

  Taj QNGO je pravog imena Govno Od Nekih Gradjana. Banditska skupina koja na narodni trosak radi protiv Hrvatskog naroda.

  Odgovorite na ovaj komentar
 4. Mare
  #4 Mare 28 srpnja, 2014, 13:03

  Kad bi se sve te udruge financijski pročešljalo mnogi od tih trenutno glasnih ptičica bi završilo s druge strane brave uključujući i ovog lepog momka iz Gonga.

  Odgovorite na ovaj komentar
 5. BRU
  #5 BRU 28 srpnja, 2014, 10:29

  Ne brinite, Jakovčića će uhapsiti usred Bruxellesa. I to našmrkanog i nosa bijelog od koke.

  Odgovorite na ovaj komentar
 6. Cinober
  #6 Cinober 27 srpnja, 2014, 15:00

  I onda se “neki” tu navek čude – ko’ pura dreku – kaj svi ti Bajići i Cvitani nemreju niš’ pametnega zdelati.

  Odgovorite na ovaj komentar
 7. Korex
  #7 Korex 27 srpnja, 2014, 14:10

  Laptosica i Cvitan živjeli su i radili pod palicom najvećeg hrvatskog zločinca Bajića koji je svojim lukavim neradom i izbjegavanjem istraga protiv pljačkaša Hrvatske dao zeleno svjetlo internacionalnim i nacionalnim lopovima da rade što hoće. Osim toga Bajić je još uvijek zamjenik i od strane svojih prijatelja udbaša kontrolira rad ovog dvojca. Cvitan, ako je pošten sada može ispraviti ono na što je godinama samo klimao glavom i “ljubio skute” svom gazdi.

  Odgovorite na ovaj komentar
 8. pa sad
  #8 pa sad 27 srpnja, 2014, 13:56

  Ne slazem se da je postupak dug, 60 rocista u pola godine za ovakvo sudjenje je zapravo mega brzo. Kod nas bi trajalo barem 12 godina.
  Glede Cvitana, moram reci da me ne iznenadjuje njegova pasivnost i nerad, puno vece razocaranje je Laptosica. Od nje su bila veca ocekivanja…

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code