„REZERVNI DIJELOVI“ NA  FESTIVALU VAGA 2012

„REZERVNI DIJELOVI“ NA FESTIVALU VAGA 2012

11. listopada, 2012.

rezervni dijelovi foto

Nekad iznimno popularan karlovački glazbeni festival „Vaga“, odnedavno se nakon dugih 25 godina vratio u grad na četiri rijeke, a održava se od 17-21. listopada 2012. u Karlovcu. Vaga uključuje program namijenjen djeci, etno i zabavnu glazbu te nastupe pop i rock bendova. Vaga okuplja veći broj nepoznatih i manje poznatih glazbenika, pjevača, kompozitora i glazbenih grupa s područja Karlovca i Karlovačke županije i održava se tijekom pet večeri. U finalu, 21. listopada 2012. nastupaju pobjednici svih večeri i kao gosti poznata estradna imena.

Ovom prilikom predstavljamo rock ‘ n ‘ roll bend „Rezervni dijelovi“ koji je osnovan u ljeto 2010. godine. Osnovala su ga četri najbolja prijatelja a postava je nepromijenjena od osnutka benda. Članovi su: Dominik Svilić: vokal, bubnjevi, Mario Marčinko:  gitara, Antonio Perašin:  gitara, back vokal, Marin Volarić: bas gitara. Osim nekoliko autorskih pjesama, bend izvodi domaće i strane rock covere. Članovi uživaju u svirci, zajedničkim izlascima i druženju. 

Glazbeni festival „Vaga“ je odlična prilika da  se ovaj mladi bend šire pokaže karlovačkoj publici.

„Rezervni dijelovi“ nastupiti će s pjesmom „ Sve je ludo u Karlovcu” a pjesmu možete poslušati na sljedećem linku : http://www.youtube.com/watch?v=dx2xUnVsSKA

1 Comment so far

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code