„REZERVNI DIJELOVI“ NA  FESTIVALU VAGA 2012

„REZERVNI DIJELOVI“ NA FESTIVALU VAGA 2012

11. listopada, 2012.
Print Friendly, PDF & Email

rezervni dijelovi foto

Nekad iznimno popularan karlovački glazbeni festival „Vaga“, odnedavno se nakon dugih 25 godina vratio u grad na četiri rijeke, a održava se od 17-21. listopada 2012. u Karlovcu. Vaga uključuje program namijenjen djeci, etno i zabavnu glazbu te nastupe pop i rock bendova. Vaga okuplja veći broj nepoznatih i manje poznatih glazbenika, pjevača, kompozitora i glazbenih grupa s područja Karlovca i Karlovačke županije i održava se tijekom pet večeri. U finalu, 21. listopada 2012. nastupaju pobjednici svih večeri i kao gosti poznata estradna imena.

Ovom prilikom predstavljamo rock ‘ n ‘ roll bend „Rezervni dijelovi“ koji je osnovan u ljeto 2010. godine. Osnovala su ga četri najbolja prijatelja a postava je nepromijenjena od osnutka benda. Članovi su: Dominik Svilić: vokal, bubnjevi, Mario Marčinko:  gitara, Antonio Perašin:  gitara, back vokal, Marin Volarić: bas gitara. Osim nekoliko autorskih pjesama, bend izvodi domaće i strane rock covere. Članovi uživaju u svirci, zajedničkim izlascima i druženju. 

Glazbeni festival „Vaga“ je odlična prilika da  se ovaj mladi bend šire pokaže karlovačkoj publici.

„Rezervni dijelovi“ nastupiti će s pjesmom „ Sve je ludo u Karlovcu” a pjesmu možete poslušati na sljedećem linku : http://www.youtube.com/watch?v=dx2xUnVsSKA

1 Comment so far

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

<