REVIJA VELIKANI PULSKOG RINGA

REVIJA VELIKANI PULSKOG RINGA

29. rujna, 2014.

VELIKANI BOKSA REX 5-620x350 Custom

Stotinjak uglavnom tihih gledatelja u Sportskom centru Mirna nije imalo previše razloga skakati na tribini dok su gledali 13 borbi. Kako su u Puli uglavnom nastupali anonimusi pozabavit ćemo se Puljanima i nastupom Damira Plantića iz Sesveta. Klince Diega Mamića i Adriana Ambrožića može se pohvaliti za kadetske pobjede kojima ruku na srce na ovakvoj manifestaciji i nije mjesto.

Ostatak pulske ekspedicije donio je dva zlata i jednu srebro. Srebrno odličje morao je primiti MirsadAhmeti koji je u borbi do 75 kg sa Slobodanom Jekićem iz B i H pokazao što se događa kada se previše samouvjereno uđe u borbu. Kako je meč odmicao tako je Puljanin ostajao bez snage što je borac Slavije znao iskoristiti. Sanjin Pol Vrgoč u kategoriji do 81 kg poigravao se sa Petrom Ćurićem iz Delnica  koji je dobio propisne batine i kući otišao bez nokauta koji je možda i visio u zraku. U kategoriji do 91 kg Marko Čalić  nije imao nikakvih problema sa Filipom Vincetićem iz Srbije.

Tehnički savršeno sa puno tempa i udaraca doveli su Čalića do novog dizanja ruke nakon tri runde. odličan boks pak pokazao je Damir Plantić iz Sesveta koji je bio neuhvatljiv i nedodirljiv od maria Banovca iz splitskog Marijana. 

Na kraju revije predane su i pojedinačne nagrade. Najbolji boksač Marko Čalić, najbolji tehničar Sanjin Pol Vrgoč, Najbolji par – Damir Plantić – Mario Banovac, najmlađi boksač – Mihael Brkan. Najbolji stranac Slobodan Jekić iz B i H. 

IZVOR:www.regoionalexpress.hr/ (JOZO ĆUBELA/SAFET OMEROVIĆ BASSO) T

4 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code