NEREDI NA UTKMICI PARTIZAN-CIBONA

NEREDI NA UTKMICI PARTIZAN-CIBONA

6. siječnja, 2013.

257190-kosarka-partizan-cibona-050113-ras-foto-aleksandar-dimitrijevic03

Meč je prekinut u 12. minutu zbog nereda na dijelu tribina na kojima se nalazila navijačka frakcija “Zabranjeni” koja je potom udaljena iz hale “Pionir”.
 
U drugom minutu druge četvrtine, meč je prekinut pošto je dio navijača Partizana počeo bacati  petarde i druge predmete na teren.
 
I poslije obraćanja kapitena crno-bijelih Vladimira Lučića navijači nisu prestali sa divljanjem, što je izuzetno iznerviralo Duška Vujoševića. Trener Partizana prvo ih je zamolio a potom ušao u verbalni sukob s tim navijačima, nakon čega su obje ekipe otišle u svlačionicu.
 
Interesantno je da je oko 4.000 navijača sa ostalih dijelova tribina povicima “cigani, cigani” izrazilo revolt ponašanjem ovih “navijača”, piše Blic.
 
Prije početka utakmice, u Pioniru su se dogodile tuče frakcija navijača Partizana “Alkatraz” i “Zabranjeni” pa je ovo očito nastavak pravljenja nereda.
 
Utakmica je poslije pauze od oko 30 minuta nastavljena. Partizan je što se prve četvrtine bio za nijansu bolji, dok su u drugoj Vesterman, Gagić i Bertans pokušavali da crno-bijele odvedu na više od šest poena razlike, koliko iznosi u 17. minutu (30:24).

Do kraja prvog poluvremena Partizan je održavao prednost koja se mijenjala u zavisnosti od preciznosti Stroberija i Zubčića za tri poena.
 
Najefikasniji je u prvom poluvremenu bio je Lučić sa osam, dok Bertans i Gagić imaju po sedam poena.

Konačni rezulta je 72:68 za Partizan. T

2 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code