BANDIĆEVA ČESTITKA RUKOMETAŠIMA I IVICI KOSTELIĆU

BANDIĆEVA ČESTITKA RUKOMETAŠIMA I IVICI KOSTELIĆU

27. siječnja, 2013.

 60752375

U povodu novog velikog uspjeha Ivice Kostelića u kombinaciji i slalomu Svjetskog kupa u Kitzbuehelu, gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić upućuje mu čestitku u kojoj, između ostalog, stoji:

 

Bravo majstore!

Čestitam na sjajnom uspjehu u Kitzbuehelu, na pobjedi u kombinaciji, na izvrsnoj slalomskoj vožnji i novom postolju – osvojenom trećem mjestu, na novih 160 bodova u Svjetskom kupu.

Radujemo se s tobom i divimo energiji,  upornosti i načinu na koji braniš boje Hrvatske.

Želim ti dobro zdravlje i uspjeh u nastupima koji dolaze.

Sretno!

 

U povodu velikog uspjeha hrvatskih rukometaša u Španjolskoj zagrebački gradonačelnik Milan Bandić upućuje  igračima, treneru, stručnom stožeru Hrvatske rukometne reprezentacije, i Hrvatskom rukometnom savezu čestitku u kojoj, među ostalim, stoji:

 

Bravo Kauboji!

Brončana medalja koju ste večeras osvojili za Hrvatsku sjaji najvećim sjajem . Čestitam vam na pobjedi nad ekipom Slovenije, na borbenosti, zajedništvu i energiji koje ste uložilu u ovoj i svim drugim utakmicama na svjetskom prvenstvu u Španjolskoj.

Ostavili ste fenomenalan dojam, pokazali vrhunski rukomet i opet, naoružani rukometnim znanjem i  talentom,  zračite snagom i  samouvjerenošću.

Potvrdili ste još jednom da  vam pripada  sami vrh svjetskog rukometa. Hvala vam na tome, na osjećaju ponosa kojeg nam pružate i primjeru za sve one koji trudom i znanjem i odricanjem streme ka vrhu na bilo kojem području. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code