REPREZENTATIVKE U ODBOJCI SNIMILE KALENDAR ZA 2015.

REPREZENTATIVKE U ODBOJCI SNIMILE KALENDAR ZA 2015.

17. srpnja, 2014.

odbojkasice-reprezentacija

Hrvatske odbojkašice snimile su kalendar za 2015. godinu simboličnog naziva „Sve u 16“. Ovaj jedinstveni kalendar imat će 16 mjeseci, a toliko će trajati i pripreme za Olimpijske igre u Rio de Janeiru. Pod svjetlima reflektora najbolje hrvatske odbojkašice pokazale su svoja glamurozna izdanja u izazovnim kreacijama domaćih dizajnera.

Hrvatska ženska odbojkaška reprezentacija ostvarila je veliki uspjeh ove godine plasiravši se na Svjetsko prvenstvo koje počinje 23. rujna u Italiji. Nakon uspješne sezone naših reprezentativki i još uspješnijih kvalifikacija, ovaj je plasman potvrdio snagu i kvalitetu koji ima novi tim predvođen već dobro poznatim imenima ženske odbojke, ali i mladim snagama. „Ovakav uspjeh reprezentacije nije mogao doći u bolje vrijeme jer se ove godine slavi 90 godina odbojke u Hrvatskoj. Naše odbojkašice čine odličan tim i usavršile su formulu za pobjede i odlične rezultate, a ja vjerujem da će tako nastaviti i na natjecanjima i turnirima koji nam slijede. Svjetsko prvenstvo je uvertira u kvalifikacije za Olimpijske igre 2016. godine u Rio de Janeiru“, izjavio je Zdeslav Barač, predsjednik Hrvatskog odbojkaškog saveza.

Tim povodom hrvatske su reprezentativke snimile kalendar za 2015. godinu te pozitivnu energiju sa sportskih terena pokazale u nešto drugačijem svjetlu. Na trenutak su svoje sportske dresove zamijenile glamuroznim toaletama i pred objektivom poznatog modnog fotografa Gorana Matijašeca u opuštenoj i zabavnoj atmosferi pokazale svoje drugo lice. Odbojkašice su na snimanju kalendara nosile ekskluzivne haljine omiljenih domaćih dizajnera: Ivice Skoke, Martine Felje i Aleksandre Dojčinović. Profesionalne sportašice odlično su se snašle i u ulozi modela. No, za većinu njih ovo nije bilo prvo takvo snimanje. Podsjetimo, odbojkašice su prije pet godina snimile intrigantan kalendar u izazovnim sportskim opravicama. 

Odmah nakon snimanja kalendara, dobro raspoložene odbojkašice uputile su se na pripreme za dva važna natjecanja: World Grand Prix i Svjetsko prvenstvo jer im je plasman trenutno jedini prioritet. Nastup u Italiji od 23. rujna do 12. listopada bit će treći nastup hrvatskih odbojkašica na svjetskom prvenstvu.

Prva dva bila su u Japanu 1998. i 2010. godine. T

3 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code