KK ZADAR DUŽAN 20 MILIJUNA KUNA

KK ZADAR DUŽAN 20 MILIJUNA KUNA

11. veljače, 2013.

jubyjohnson kkzadar kkcibona index.jgp

Teška situacija u kojoj se nalazi KK Zadar, nije ništa lakša ni nakon netom završene privatizacije. Dugovi koju su ostali nakon privatizacije procjenjuju se na nekih dvadesetak milijuna kuna i izgleda kako su ljudi u klubu došli pred zid.

Informaciju koja se pojavila u nekim drugim medijima kako KK Zadar kreće u predstečajni postupak, odlučili smo i službeno provjeriti kod najodgovornije osobe u klubu, direktora Marina Čačića. Direktor kluba je bio kratak i jasan:

Uprava svakog trgovačkog društva dužna je brinuti o likvidnosti. S obzirom da je predstečajni postupak jedan od načina uspostavljanja likvidnosti, K.K. Zadar s.d.d. još, službeno, nije u postupku predstečajne nagodbe. Kad bude, bit će sazvana pres konferencija.

Sigurno je kako će ova situacija  u narednim danima biti tema velike rasprave, kako u klubu pa tako i na zadarskoj Kalelargi. Hoće li doći do pokušaja nagodbe KK Zadar s vjerovnicima, i da li će ti isti vjerovnici pristati na reprogram djela svojih dugova na neko dulje vrijeme, ovisit će budućnost KK Zadar. Budućnost, koja je trenutno vrlo neizvjesna.

IZVOR:www.e-zadar.com T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code