RENATA SOPEK POZIVA NA VJEŽBANJE U TUHELJ

RENATA SOPEK POZIVA NA VJEŽBANJE U TUHELJ

24. srpnja, 2014.

Renata Sopek Pokreni se 1 Custom

Atraktivna TV voditeljica Renata Sopek poziva na sportsko druženje u Termama Tuhelj! Vježbanje je najbolji i besplatan lijek koji nam je svakodnevno nadohvat ruke! Iskoristimo ga i živimo zdravije! 

Nova destinacija turneje “Pokreni se” na moje su veliko zadovoljstvo Terme Tuhelj. Nastavak je ovo dugogodišnje uspješne suradnje i potvrda da je prepoznata i kvaliteta samog projekta. Ovim putem želim pozvati sve pobornike vježbanja i one koji će to tek postati, da nam se pridruže na zajedničkom treningu 30.07!” – pozvala je Renata Sopek i dodala: “Na ovaj način želimo sve potaknuti na tjelesnu aktivnost i ukazati na važnost kretanja i promjene životnih navika nabolje, a što će se u konačnici pozitivno odraziti na cjelokupno psihofizičko stanje organizma!

Ljetna turneja projekta koji promiče tjelovježbu i kulturu zdravog življenja nastavlja se u kontinentalnoj Hrvatskoj. U srijedu, 30. srpnja u 18 sati, prekrasne Terme Tuhelj zagorsku idilu prodrmat će vježbanjem za zdravije sutra. Turistička zajednica Krapinsko – zagorske županije, Tuheljskih Toplica i Terme Tuhelj omogućile su i besplatno savjetovanje stručnog tima nutricionista i kineziologa.

Osobno treniram 4-5 puta tjedno i pobornik sam zdravog načina zivota, što i nije tajna. Moram naglasiti kako nema boljeg načina da se oslobodite stresa i negativne energije! Kombiniram boks i funkcionalni trening, koji će vam biti prezentiran, a vjerujem kako ćemo i vas “zaljubiti”u njega!” – poručila je atraktivna Renata Sopek.

Prijavite se za vježbanje u Termama Tuhelj na www.pokrenise.hr, a svi prijavljeni vježbači na poklon dobivaju poklon paket NIVEA proizvoda za njegu i učvrščivanje kože koji su neophodni i kompatibilni s vježbanjem u postizanju što boljeg učinka, Kineta elastične trake za vježbanje, Jamnica Pro Sport izotonički napitak, magazin Men’s Health, proteine BioTech USA, poklone NIKE-a i brojna druga iznenađenja. Službeni putni partner projekta Uniline omogućuje dolazak tima na vježbanje. 

www.pokrenise.hr T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code