REKTOR SVEUČILIŠTA BOCVANE KOD GRADONAČELNIKA

REKTOR SVEUČILIŠTA BOCVANE KOD GRADONAČELNIKA

28. studenoga, 2013.

 

e9c724eeb5636d1c1c1a2c2e85d40377 L

Uoči potpisivanja Sporazuma o suradnji između Sveučilišta u Bocvani, Zavoda za javno zdravstvo Dr. Andrija Štampar, Dječje bolnice Srebrnjak, Specijalne bolnice Sveta Katarina i Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Osijeku, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, sa suradnicima, primio je u Gradskoj upravi potpisnike Sporazuma.

Zahvalivši gradonačelniku na prijmu, rektor Sveučilišta Bocvana prof. Thabo Fako naglasio je da je znanje put u budućnost, te da je potreba za uključenjem svjetskih stručnjaka i znanstvenika u obrazovni sustav Bocvane doista velika, a Sporazumom o suradnji otvaraju se brojne znanstveno-obrazovne mogućnosti.

Uz rektora Sveučilišta Bocvana, sastanku kod gradonačelnika prisustvovali su rektor Sveučilišta u Osijeku prof. dr. sc. Željko Turkalj, dekan Medicinskog fakulteta u Osijeku prof. dr. sc. Aleksandar Včev, ravnatelj Zavoda za javno zdravstvo Dr. Andrija Štampar dr. Zvonimir Šostar, ravnatelj Dječje bolnice Srebrnjak dr. sc. Boro Nogalo,  te prof. dr. Dragan Primorac, kao začetnik i koordinator suradnje.

Uz gradonačelnika, na sastanku su bili pročelnica Ureda za zdravstvo prof. dr. sc. Mirna Šitum, pročelnik Ureda za obrazovanje, kulturu i šport mr. sc. Ivica Lovrić i potpredsjednica Gradske skupštine prof. Jelena Pavičić Vukičević. T

 

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code