RAVNATELJI SLOVENSKE, BEOGRADSKE I ZAGREBAČKE FILHARMONIJE KOD GRADONAČELNIKA

RAVNATELJI SLOVENSKE, BEOGRADSKE I ZAGREBAČKE FILHARMONIJE KOD GRADONAČELNIKA

7. studenoga, 2012.

 rsbz

Ususret nastavku suradnje Zagrebačke, Beogradske i Slovenske filharmonije, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić primio je u srijedu ujutro 7.studenog u Gradskoj upravi ravnatelje triju filharmonija: Miljenka Puljića, Ivana Tasovca i Damjana Damjanoviča.

Zahvalivši na prijemu, gosti su izvijestili gradonačelnika o uspješnoj suradnji na projektu Regionalnog ciklusa, koja je započela u sezoni 2011./2012. i dosad je polučila zamjetne rezultate. Aktivna suradnja i međusobna podrška etabliranih filharmoničara rezultirala je razmjenom orkestara, a ravnatelji su posebno ponosni na spektakularni projekt Simfonija tisuće, ostvarenom u srpnju u zagrebačkoj Areni.

Na prijateljskom susretu u gradonačelnikovu salonu bilo je riječi i o važnosti filharmonija kao glazbenih institucija i promotora glazbene umjetnosti diljem svijeta. Uz želje za ugodnim boravkom u našemu gradu,  gradonačelnik je, među ostalim, gostima čestitao na uspješnom projektu kojega podržava od samog početka, a tako će biti i dalje, na zadovoljstvo ljubitelja glazbene umjetnosti triju zemalja.

U znak zahvale na kontinuiranoj podršci i potpori, ravnatelj Zagrebačke filharmonije Miljenko Puljić uručio je gradonačelniku nalivpero izrađeno u povodu 140. obljetnice te značajne gradske i hrvatske institucije.

Uz gradonačelnika, susretu s ravnateljima filharmonija prisustvovao je i pročelnik za obrazovanje, kulturu i šport Ivica Lovrić.

Fotografija:www.zagreb.hr T

4 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code